Löpning

52 km löpning!

unde inte missa tillfället att springa med Rune. Testa riktig ultra bland apelsinlundar och häftig natur. Att det skulle blåsa och regna avskräckte mig inte. Med på färden: 16 andra galningar varav galnast av alla – Viveca, som innan detta som längst sprungit 12 km.

Lämnade hotellet nio på morgonen för att glida de första 5 km längs stranden. Lugnt och fint tempo och en första chans att bekanta sig med övriga i gänget.

Vid 17 km stannade vi för en första fikapaus. Fick mig en tallrik soppa och en runekaka och hann bli lite lagom nerkyld innan det var dags för etapp 2.

Väl ute kom värmen fort tillbaka och det kändes skönt att springa vidare. Strax innan stopp nr 2 (32 km) började jag känna mig otroligt hungrig men drömmarna om en god lunch grusades när vi insåg att vårt mat-hak endast serverade chips och godis. Dagens lunch blev följdaktligen en liten påse chips och en TWIX. Helt enligt kostcirkeln!

Säga vad man vill om chips men som bränsle funkade det fint. Fick grym energi och benen bara matade. Vid 40 km började jag känna av framsidan av underbenen och jag var rädd att det roliga skulle sluta där och då. Bet ihop till sista matstoppet där jag fick i mig mera Runekaka och lite vatten.

Energin gick rakt dit den skulle och jag kände mig grymt stark inför de återstående 7 kilometrarna. Dessa sista kilometrar släpptes farten fri och vi behövde inte längre hålla ihop gruppen. Jag hamnade i ett gäng som höll precis min fart och det var skönt att sträcka ut benen lite sista biten. Kände mig som en duracellkanin och hade kunnat fortsätta en bit till!!

Direkt efter målgång vid hotellet hoppade vi i med underbenen i den ISKALLA poolen för att påskynda återhämtning. Jag hoppas det funkar för det var en näradödenupplevelse med det kalla vattnet.

Dagen är slut. Jag är grymt nöjd med att jag vågade testa och att jag härdade ut hela vägen med hedern i behåll. Dessutom grymt imponerad av Viveca som efter ett halvårs löpning nu kan titulera sig ultralöperska!!!

11 Kommentarer

 • Svara
  Åsa
  2 mars, 2010 kl 21:48

  Jag bugar och säjer ett stort grattis till en imponerande prestation! Hoppas ni får lite bättre väder resten av veckan.

 • Svara
  Magdalena
  2 mars, 2010 kl 22:27

  WOW! Vilka ultrababes! Ni är otroliga!

 • Svara
  Andréa
  3 mars, 2010 kl 07:04

  coolt! :)

 • Svara
  Silverscreen
  3 mars, 2010 kl 07:25

  Åh jag vill också. Ni är så grymma! :)

 • Svara
  Ulrika
  3 mars, 2010 kl 09:07

  Grymt jobbat! Hur känns det i kroppen idag?

 • Svara
  coyntha
  3 mars, 2010 kl 09:10

  Wow!!! Jag är så imponerad!!! Hur många timmar sprang ni? Vilket tempo hade ni?
  Sprang Viveca också 52km???

  GRATTIS!! Hur mårni idag??

  kramar från kylan!

 • Svara
  Emliscious
  3 mars, 2010 kl 10:11

  du är min idol! så är det vara! woww! jag är så imponerad! vilken prestation!!!

 • Svara
  Ann
  3 mars, 2010 kl 11:32

  GRYMT!
  Det blir nog till att ställa sig vid spisen och göra Rune-kakor, tror jag minnsann…
  Hälsa Viveca att hon är störtcool!

 • Svara
  Miranda
  3 mars, 2010 kl 15:48

  Åhh!!!! UNDERBART!!!

 • Svara
  kim
  3 mars, 2010 kl 17:03

  Helt vildt, imponerande..fra en dansker i lomma.
  hils de 2 fra lomma,jeg henter dem på söndag.

 • Svara
  Marre
  8 mars, 2010 kl 09:29

  Bra jobbat, Ultrakvinnor!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.