Aktuellt

Smygreklam nej tack!!!

Med jämna mellanrum smyger folk in reklam bland mina kommentarer. Alltid anonymt men det är helt uppenbart att det är folk från företaget i fråga som tar chansen att göra gratis reklam!

Det här är MIN blogg. JAG bestämmer vilken reklam jag vill ha. Jag gör gärna reklam och tipsar om saker alldeles gratis (t ex cross-fit inlägget från igår) när det är saker jag gillar. I vissa fall tar jag emot saker gratis för att testa och skriva om det (t ex Craft) men jag är alltid ärlig. Jag gör inte reklam för saker som går emot mina värderingar (läs bantningspiller!).

Och jag får små gröna utslag över hela kroppen när jag ser att vissa av er försöker smyga in gratis reklam på MIN blogg. Har ni något ni vill att jag ska nå ut med så fråga mig. Skicka mig ett mail där det står: “ jag har något jag tror skulle intressera dina läsare”. Och naturligtvis med avsändare! Så får jag ta ställning om jag vill tipsa om detta eller inte.

Några frågor på det?

4 Kommentarer

 • Svara
  Felicitas
  8 februari, 2010 kl 11:46

  Och därmed basta!!

  Därför har jag valt att förhandsgranska mina kommentarer och publicerar inte de som är reklam..

 • Svara
  anneliten
  8 februari, 2010 kl 13:35

  Fy vad fräckt av reklam-spridarna! bra att du säger ifrån!

 • Svara
  Anonymous
  9 februari, 2010 kl 10:42

  Hallå,

  Skulle du kunna berätta för mig hur jag går ner i vikt med hjälp av träning (dvs. gym). Jag har försökt i två år. Jag tränar fem ggr i veckan, ungefär. Det går åt fanders. vad gör jag för fel? Är det bara min kost det är fel på? Jag försöker äta rätt i veckorna och svulla på helgerna…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 februari, 2010 kl 11:35

  Anonym – precis omöjligt att svara på utan att veta vad du tränar och hur du äter. Antagligen äter du mer än du tror. Svulla låter ju per definition rätt mycket. Rätt vanligt att man överkompenserar träningen: jag kan äta lite till ”för jag har ju tränat” och så blir det för mycket. Kan också vara tvärtom att du äter för lite. Men som sagt kan inte svara mer precist när jag inte vet mer hur dina dagar ser ut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.