Aktuellt

Monte Gordo dag 2

Det blir mycket text och lite bilder. Har ingen möjlighet att föra över bilderna från kameran så ni får hålla till godo tills jag kommer hem.

Började dagen med yoga klockan 07.30. INNAN frukost. Ni som känner mig vet att jag inte kan gå längre sträckor än mellan sängen och kylskåpet innan frukost. Möjligen via toan… Hur som haver, det funkade – ingen dog.

Jag gillade yogan. Den skulle vara basic men jag tyckte allt vi var ganska avancerade emellanåt, och när det vankades handstående fick jag ge upp. Men annars en härlig start på dagen.

Frukosten smakade gott efteråt och vi började prata med två tjejer från Lomma som visst kände till min blogg och att jag testat crossfit… haha, märkligt när folk vet saker om en som man inte vet att dom vet.

Anyway, efter frukost tre djupa andetag i sängen innan det var dags för cirkelfys à la Friskis & Svettis. Konceptet är jättebra, funktionell träning i stationsform. Precis som jag själv vill ha det. Dock är allt paketerat i någon slags klämkäck friskis-kostym från åttiotalet som jag har lite svårt för (och nu kommer jag få på moppo från hela friskis-sverige…gaaah!)

Nu väntar lunch på stan, föreläsning om pulsträning samt ett fartlekspass ikväll.

5 Kommentarer

 • Svara
  Hemmamannen
  28 februari, 2010 kl 16:08

  Här är det töväder och till middag blir det kalvfilé och potatisgratäng. Det låter riktigt skoj och jag hade gärna varit där med dig. Kram…

 • Svara
  Karin
  28 februari, 2010 kl 17:44

  Låter helt underbart med så mycket varierad träning och föreläsningar om träning! Passa på å njut så mycket du kan!

 • Svara
  Anna
  28 februari, 2010 kl 20:48

  Låter ju rätt okej faktiskt:)

 • Svara
  jenlin
  2 mars, 2010 kl 12:15

  Håller med om åttitals-klämkäckt på Friskis… också varit på deras cirkelfys (i just Monte Gordo :-), riktigt bra träning men det där klämkäcka kan jag vara utan.
  Såg bilder på Runners World från Portugal, blir såååååå sugen att åka dit igen!
  Have fun!

 • Svara
  Miss Agda
  3 mars, 2010 kl 18:27

  Ni verkar ha det härligt -och så häftigt med passet med Rune!!! Jag fick smått panik när jag hörde att det under nästa vecka också är F&S-vecka….. Det blir alltså mer löpning än gruppass för jag har, precis som du, väääldigt svårt för Friskis-stilen …
  NJUT!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.