Aktuellt

Monte Gordo dag 1

Kom fram till hotellet strax innan kl 17 efter lite förseningar längs vägen. Med en snålt tilltagen flygplanslunch i magen var det tur att jag hade min sedvanliga panikpåse nötter i väskan, för 17.30 skulle vi stå ombytta i receptionen för veckans första löppass.

Vädret var kanske inte helt enligt önskemål, mulet med riktigt friska vindar, men omgivningen var helt fantastisk. Vi sprang på breda stigar i skogen på mjukt härligt underlag. Och när man väl fick upp värmen var vädret inget bekymmer. Bra start!

Fortsättningen vid middagsbuffén lämnade dock lite kvar att önska. Stentorr fisk med slemmiga konservmorötter… och till efterrätt gelé i alla former och färger.

Kvällen spenderades sedan med välkomstmöte där vi fick träffa alla ledare och bekanta oss med schemat för veckan. Vet inte hur det ska gå att få ihop allt jag vill göra!!!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.