Aktuellt

Ingen struktur whatsoever…

Det här är en mellanvecka. En sån där i-väntan-på-nått-bättre-vecka. All träning sker totalt ostrukturerat och utan mål. Och det stör mig.

När jag springer vill jag veta om jag springer för att bli snabb eller uthållig. Jag vill veta syftet med det jag gör. Inte bara slöspringa. När jag väljer yoga har jag ett syfte med det. Den här veckan har inget något syfte. Det är träning som bara blir.

I måndags steppade jag. Efteråt hade jag en sån där JAHA-känsla i kroppen. Var det inte mer? Skulle jag inte bli mer svettig? Vad gav det här passet mig egentligen, mer än 60 minuter glad musik från 2009? Jag hade inget svar, kändes bara som en promenad i parken.

Pga underlaget har jag inte kunnat springa heller. Saknar pulskurvorna efter ett genomfört pass. Saknar att jämföra målet med utfallet. Saknar känslan av att det jag gjort plösligt fört mig ett steg närmare det jag tränar för.

Och idag. Förbränningsspinning. Lugnt och fint. Som återhämtning i en tuff vecka älskar jag förbränningsspinning. Där har den ett syfte. Som ett pass i en övrig lågintensiv vecka känns det inte lika intressant. Då för det mig inte närmare.

I morgon får jag pulsa och träna utanför bekvämlighetszonen för första gången denna vecka. ÄNTLIGEN!

8 Kommentarer

 • Svara
  WellbeingOfMe - Välmående, Lågkolhydratkost, Träning & Positiv energi! Nu även Bloggjoggen-skåne
  24 februari, 2010 kl 19:16

  Jag känner igen det där med att man ibland kommer ut från ett pass och känner sig besviken över att man faktiskt inte blev svettigare än så, att man inte behövde kämpa för att orka fortsätta och därmed inte heller fick den där härliga kicken som kommer efter att man tagit sig igenom ett pass som man knappt trodde man skulle klara när man var mitt upp i det!

 • Svara
  Miranda
  24 februari, 2010 kl 20:28

  snart snart snart Portugal :D

 • Svara
  Viveca
  24 februari, 2010 kl 21:08

  Imorgon pulsar vi som om det gällde upploppet på stafetten som vi nyss såg på TV:n….Heja Sverige

 • Svara
  Sofie RW
  24 februari, 2010 kl 22:02

  Låter som om du är riktigt taggad för morgondagens pass. Enjoy!

 • Svara
  Anonymous
  24 februari, 2010 kl 22:03

  Haha så har det sett ut mig för mig i veckan också! I måndags var instruktören sjuk, så jag fick på gå ett pass som jag inte fick något ut av..och idag var det också ”jaha. det var ju kul”
  nästa vecka blir nog bättre!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 februari, 2010 kl 07:20

  Wellbeing – visst är det trist! När man pallrat sig iväg vill man ju få en ordentlig genomkörare. Annars kunde man ju lika gärna stannat under filten.

  Miranda – JÄTTESNART!!! Hur ska jag hinna packa??

  Viveca – jajamensan. Det är fortfarande bara din man som önskat pass….

  Sofie – Kan du ge dig på! Jag älskar att pulsspinna!

  Anonym – vi satsar på en bättre vecka nästa vecka!

 • Svara
  Anonymous
  25 februari, 2010 kl 07:23

  Du har väl läst Alfons Åberg för dina barn? Alfons farmor är en klok kvinna som säger ”om du inte har tråkigt ibland, hur ska du då veta när du har roligt”. Du måste ha dåliga veckor för att kunna känna igen riktigt bra veckor :-)
  /Kristina

 • Svara
  Anonymous
  25 februari, 2010 kl 07:27

  På tal om att önska pass för kvällens spinning så vill jag gärna köra det pass där man har kortare och kortare återhämtning. Tror vi körde det i somras./Kristina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.