Aktuellt

Harlow Parka

Man blir inte rik på att driva en blogg. Slår jag ut de få annonspengar jag får in på den tid jag lägger ner blir timpenningen minst sagt blygsam.

Ibland kan man man dock få fördelen att testa vissa produkter gratis.  Som när jag mitt i denna smällkalla vinter fick möjligheten att testa en vinterjacka! Kunde knappast kommit lägligare.

IMG_1974 IMG_1993

Jackan heter Harlow Parka och är av märket Columbia. Den består av en silvrig innerjacka och utanpå det en svart vind- och vattentät skaljacka med silvriga ränder. Jackan är figursydd och lite längre baktill. Runt höfterna finns en “gördel” som går att knäppa och som sitter tight så att ingen kall luft kan krypa sig in.

Har provat jackan under någon månads skånsk vinter, mest som lekplatsklädsel och inte under någon mer långvarig avancerad aktivitet typ slalom/snowboard som kanske jackan mest är tänkt till. Trots att jag är frusen av mig har jag inte blivit kall i jackan. Inte heller har jag blivit blöt, fuktig eller för varm. 

Designmässigt tycker jag jackan är helt ok. Hade jag fått välja själv hade den varit lite längre framtill, då hade den sett lite mindre bullig ut. Baktill är jackan förlängd och man får en liten pingvinstjärt som ser lite kul ut. Men nu är det ingen jacka för catwalken utan en funktionsjacka – och i den bemärkelsen tycker jag den är jättebra.

Här kan ni läsa mer.

4 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  11 februari, 2010 kl 14:41

  Den där skulle jag behövt, jag äger nästan bara ”finjackor” och framförallt inga supervarma jackor :)

 • Svara
  Sofie RW
  11 februari, 2010 kl 18:32

  Verkar riktigt bra den jackan! Och kul att få testa lite grejer – det är ju som du skriver det enda man har som fördel som bloggare ekonomiskt sett.

 • Svara
  Anna
  11 februari, 2010 kl 19:39

  Men det där är ju super, att få prova snyggo jackor. Det vill jag med!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 februari, 2010 kl 06:57

  Andréa – supervarma jackor is the shit just nu. Fy fasen vad kallt det är!!

  Sofie RW – testa är kul! Ett par ordentliga vinterskor skulle jag också kunna tänka mig att testa just nu :)

  Anna- ja eller hur!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.