Aktuellt

Test: Craft Performance Run Wind tight

Om ni kommer ihåg fick jag strax innan Thailand en låda träningskläder från Craft att utvärdera och recensera. Kläderna tillhör vinterkollektionen och av förklarliga själ har jag de inte riktigt kommit till användning i Thailand…

Men nu har det blivit ändring på det. Kallt som attan och kläderna kommer mer än väl till pass. Här kommer en utvärdering av PR Wind Tight:

PR Wind Tight

Design:
Byxorna är svarta med bred resår samt snörning i midjan. Framsidan har vindskydd som är veckat lite snitsigt över knät. Dragkedja med reflexband nertill. Baktill en liten ficka som lämpar sig för nyckelförvaring. Enkelt svart med små diskreta detaljer. Precis som jag vill ha mina byxor.

Funktion:
Har provat tightsen både med och utan underställ under. Vid ett par plusgrader körde jag utan och upplevde då att byxorna var lite “pösiga”. Fick inte riktigt samma löpkänsla som i ett par tunnare och tightare tights. Även om det såklart var skönt med varmare byxor!

Igår när temperaturen låg närmare 10 minusgrader tog jag på mig understället under. Och då plötsligt förstod jag varför de var pösiga. Det var nämligen inget problem att få plats med understället och kombinationen blev inte på något vis “korvig” som det ibland blir. Jag upplevde tvärtom byxorna följsamma och lätta att springa i. Och av kylan märkte jag inget!

Tidigare tester:
Underställströja Pro Zero Extreme
Cykelbyxa Craft Active Short

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.