Aktuellt

Sponsrad energi!

cykelbanner (2)

Den här bilden kommer ni alldeles strax att se i kanten på min blogg. Det är för att Svenska sportprodukter gått in och sponsrat Umeåresan med lite energi. Första laddningen Runekakor dök ner i brevlådan i förra veckan. Allt för att vi ska orka träna ordentligt och komma i tokform tills i juli. Jag tackar och bockar.

4 Kommentarer

 • Svara
  funrun
  18 januari, 2010 kl 14:36

  jag har aldrig ätit en runekaka i hela mitt liv. Är de goda, och fyller de sin funktion?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 januari, 2010 kl 15:49

  Funrun – dom är jättegoda och jag gillar att det bara är naturliga råvaror i. Funkar jättebra som återhämtning efter pass och under tex cykling. Dock är det mycket tugga så jag har inte lyckats få i mig dem i farten när jag är ute och springer. Ungefär så. Smakar typ som mormors hemmagjorda kakor :)

 • Svara
  Ingmarie
  18 januari, 2010 kl 20:43

  Åh! Rune är min IDOL så hans energikakor måste vara helt kalas! Och eftersom jag är så himla lat och aldrig orkat göra dem själv trots att jag har recept, så är detta ju perfekt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 januari, 2010 kl 20:49

  Ingmarie – jag har haft som ambition att baka egna många gånger men du vet, tummen är svår att få ur!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.