Aktuellt

Phuket stad

Vi har hamnat i Phuket stad på vår väg tillbaka till kylan. Hotellet vi bor på är en underverk av civilisation jämfört med det vi kom ifrån. Ett gäng våningar ner finns ett fitness center som erbjuder nästan allt av Les Mills utbud. Hade varit ungefär hur kul som helst att testa RPM på thailändska…

Men, nu krockar det olyckligtvis med dagens shoppingrunda, så jag får aldrig veta hur man egentligen spinnar i Thailand. Men vad gör väl det när jag får botanisera i en jättestor sportaffär?!?!

6 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  3 januari, 2010 kl 08:54

  Två goda ting det där ;) Tyckte du valde helt rätt!!

 • Svara
  Malin
  3 januari, 2010 kl 15:13

  Finträna kan du göra hemma – shoppa loss däremot gör man bäst borta!

 • Svara
  Åsa
  4 januari, 2010 kl 12:17

  God fortsättning!

 • Svara
  River
  5 januari, 2010 kl 10:58

  Om det är RPM så spinnar dom EXAKT som jag gjorde igår. Eller förhoppningsvis så har dom bättre koll på sista finallåten, för jag var verkligen ute och cyklade (haha) och gjorde koreografin lite föööör egen. :) Jag har aldrig testat att träna utomlands förutom löpning, måste göras!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 januari, 2010 kl 20:58

  Madde – haha, det känns fint! Nu är man intellektuell också :)

  River – jag vet att det ska vara exakt lika. Men jag vet inte… känns inte som en thailändare kan peppa och pusha… dom ler ju mest och ser väna ut. Eller har jag fördomar nu menar du? :)

 • Svara
  River
  5 januari, 2010 kl 21:54

  Är man med i Les Mills-sekten så har man genomgått MYCKET hårda prövningar. Så dom kör nog så det ryker även där ;) Hehe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.