Aktuellt

Omstart…

Kraschlandad i verkligheten. Uppe innan tuppen kl 02.50 – pigg som en nötkärna. Fast nu börjar det bli ändring på det, ögonlocken känns tunga igen.

Det första som trillar in i min mailkorg är ett spinning-vik. Har velat fram och tillbaka om det kommer att funka men bestämt mig för att det gör det. Så nu är det dags att rota fram spinningskorna och musiken. Dags att se om kroppen fortfarande funkar efter tre veckors semester.

Men först lite matplanering. Temat för veckan är: INGET RIS OCH INGEN KYCKLING… Med hjälp av senaste Laga Lätt gick det lättare än jag trodde. Veckan bjuder på mycket lax, rotfrukter i ugnen, vegetarisk lasagne, couscousröra, och italienskt… Ingen kyckling. Inget ris.

7 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  5 januari, 2010 kl 09:35

  Välkommen till verkligheten och risfriheten! Lycka till med omstarten.

 • Svara
  Katarina M-I
  5 januari, 2010 kl 10:33

  Verkligheten i vardagen är så befriande! Vem vill leva som en rispuff;)

  Jag säger bara; ge mig riktig mat, rågflingor, rårivet, färskpressat, nyskalat. Frisk och fräscht!

  Bra mat är grymt!

 • Svara
  Åsa
  5 januari, 2010 kl 11:57

  Hihi kan tro att du är lite less på kyckling och ris. ;) Hoppas att det går fin fint på cykelklassen. God fortsättning!

 • Svara
  therese
  5 januari, 2010 kl 13:59

  åhh vad är det där för en bra tidning? =)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 januari, 2010 kl 20:56

  Snorkkis – tack :)

  Katarina – precis! Kan bara hålla med!

  Åsa – Det gick väl ok. Förutom att headsetet tvärdog….

  Camilla – haha, ja det märks att du tycker det. Ska jag ta ALLA dina? Pust, vilken rivstart…

  Therese – Lagalätt. Gillar den jättemycket. Massvis med inspiration till snabba och nyttiga måltider.

 • Svara
  JMElena
  6 januari, 2010 kl 19:27

  Jag undrar såååå; När du lagar den goda, nyttiga maten – äter dina barn samma? Min sexåring stirrar numera misstänkt på det mesta, från att ha ätit ”allt” till ”inget”… Är också sugen på massor av de härliga recepten från senaste Laga Lätt, men hela familjen ska ju äta..suck:-)

  // E

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 januari, 2010 kl 20:00

  JMElena – mina barn är från två olika planeter. Den ena äter ALLT och den andra äter INGET. Därför är det enkelt – vi kan servera vad som helst med samma utfall :) Vi lagar nyttig mat som vi själva vill ha, sen händer det naturligtvis att vi anpassar barnens mat lite för att det ska passa bättre. Är maten stark, plockar vi undan deras portioner innan vi kryddar. I dagens quinoasallad som innehöll kallrökt lax och mango, fick lilla tjejen korvbitar och äpple i sin sallad istället. Så vi utgår från samma bas men byter ut om det är någon enstaka ingrediens som inte passar. Funkar för det mesta!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.