Aktuellt

Funktionell träning

Idag var det premiär för funktionell träning på gymmet. När jag i arla morgonstund klev in på gymmet möttes jag av en liten tapper skara nyfikna och nervösa deltagare. Vad hade dom egentligen gett sig in på?

Men mest nervös var nog jag. Alltid läskigt med nya pass, innan de liksom satt sig och man vet att det funkar.

Jag tror att det funkade hyfsat. Vi tränade med egna kroppen som redskap men även med medicinbollar och balansbollar. Balansbollar är verkligen fantastiska, man kan göra hur mycket som helst med dem. Och övningar som är ganska lätta blir plötsligt jätteluriga när man måste hålla stabilitet och balans i kroppen. Fiffigt var bara förnamnet.

Dessutom har bollar har en konstig inverkan på mig. Jag blir lycklig av dessa stora fina bollar i glada färger som bumpar omkring. Är jag normal?

3 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  13 januari, 2010 kl 15:47

  Du nervös? Det märktes INTE! Och visst funkade det, övningarna var tuffa men du hade väl tänkt det som en utmaning eller hur?
  Och nu när en klick zon och en stunds massage gjort sitt för mitt muskelfäste är det bara musklerna i benen som jag inte riktigt får att lyda…
  /K

 • Svara
  Viveca
  13 januari, 2010 kl 19:39

  Nej. Ledsen att säga det men du är inte normal. Men det är det vi gillar med dig. För vem vill vara normal!!!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 januari, 2010 kl 21:17

  K – fått ordning på benen än? Träningsvärk är ju rätt skönt, så njut så länge det varar :)

  Viveca – hehe, normal är tråkigt. Jag tar det som en komplimang :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.