Aktuellt

Tidig morgon – 10 km

anna2

För att hinna med ett sista pass på skidorna hade vi planerat en tidig frukost. Tyvärr visade det sig att frukosten inte öppnade förrän klockan nio på söndagar! NIO??!?! Det är ju nästan lunch…

Så vi fick ta vad vi hade – varsin Vitargo energibar – innan vi gav oss ut. Äckligare frukost får man leta efter…

Idag var det jag som stod för ramlandet. En gång fick jag kasta mig för att inte köra in i Fredrik bakifrån. Han hade lite käckt tvärstannat mitt i backen för att pillra lite på Garmin…

Nästa fall var huvudstupa, sedan högerskidan fått eget liv och åkte rätt ut i skogen. Jag åkte mer och mer bredbent tills kraschen slutligen var ett faktum och snön sprutade ner hela mig, både innanför och utanför kläderna!

Visst är det härligt med vinter?!!

8 Kommentarer

 • Svara
  MarathonMia
  6 december, 2009 kl 17:16

  oh ja! Jag älskar vinter och snö. Den lyser tyvärr med sin frånvaro här! Vilken ljuvlig bild – nu kan jag drömma lite!

 • Svara
  en annan Anna
  6 december, 2009 kl 18:04

  Hej Anna! Vill bara tacka dig för en fin blogg som ger mig mycket inspiration. Senast idag när jag befann mig på mitt gyms löpband faktiskt. Du skrev häromdagen någonting om att du sprängt 11 km-gränsen (sen du blev skadad förstås) Jag blev själv skadad i somras även, bröt en ben i foten och därför blev löpningen lidande ett tag. Nu är jag dock tillbaka och kör för fullt. Det jag ville säga var iaf att idag fick du mig att våga ”spränga gränser”. Jag hade innan idag aldrig sprungit över 15 km. Detta för att jag bestämt att jag ”inte orkar mer än 15 km”. Tänkte på dig idag och sprang faktiskt 22 km och det var inte ens aldrig speciellt jobbigt. Hoppas du förstår någonting av det jag skrivit. Huvudsaken är iaf att du ska få veta att du inspirerar mig och säkert många andra ”att våga orka” TACK!

 • Svara
  Daniel
  6 december, 2009 kl 20:13

  Det där ser helt underbart ut!!
  Jag älskar snö och skidor!!

 • Svara
  Ingmarie
  6 december, 2009 kl 23:30

  ”Riktig” vinter som du har nu ÄR underbart! tTack och lov är ju snö (för det mesta ) mjukt att trilla på med. Väldans bra för en hallänning som mig. ;-) Kör hårt!(Hoppas du fick lite vettigare mat senare på dagen. ;-) )

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 december, 2009 kl 07:14

  Marathonmia – nu är jag tillbaka i regnrusket igen. Men visst är det underbart att få landa mjukt i fluffig snö! Saknar det redan!

  Anna – å tack vad glad jag blir av dina fina ord! Och så roligt att mina ord fått dig att spränga dina egna gränser. Det känns otroligt bra! Och nu inspirerade du mig tillbaka med att springa 22 km – låter fantastiskt skönt! Hoppas snart vara där. Kram!

  Daniel – ja det var så himla härligt. Man ville utnyttja varenda ledig stund i snön!

  Ingmarie – brunchen stod redo när vi kom tillbaka så det var inga problem med påfyllningen :)

 • Svara
  Petra
  7 december, 2009 kl 10:04

  Åh, jag vill också vara i vinterland! Här i Uppsala är förutsättningarna för löpning i och för sig ypperliga, men annars kan jag inte se många andra plus med detta blidväder…

 • Svara
  Amelie
  7 december, 2009 kl 19:48

  Vad härligt det ser ut! Kan inte snön komma till Skåne som genom ett mirakel?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  8 december, 2009 kl 06:35

  Petra – nej det blir lite roligare med snö, helt klart! Vi har regn och rusk här i skåne med. Trist som attan!

  Amelie – tycker jag verkar vara en bra idé! Vi håller tummarna för det :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.