Aktuellt

Mera yoga…

I morse var det dags igen för morgonyogan. Men innan vi kommit så långt höll vi på att få 6 nedfallande kokosnötter rakt i huvudet. En smart thailändare hade bänkat sig i en palm precis ovanför ingången och skar ner stora klasar med kokosnötter mitt framför fötterna på folk som skulle på yogan.  Gaaah, tur man undkom med livet i behåll!

I övrigt lite mer basic yoga än i måndags. Kändes otroligt nyttigt att få sträcka ut varenda muskel i kroppen. Och huvudståendet satt som en smäck idag igen!

Nu laddar jag för kvällens löptur. Trots att riktiga löpare springer på julafton, och att jag haft det som tradition de senaste åren, så får jag inte ihop det i morgon. Så jag får springa idag istället. Och acceptera att jag inte är “riktig” i år…  Men nästa år, då minsann!

1 kommentar

  • Svara
    River
    25 december, 2009 kl 10:36

    Vilken tur att jag prickade in julafton att springa på då ;)Ni verkar ha det fint där borta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.