Aktuellt

Tvärtom!

Idag: 8 grader och regn. 13 m/s. Smutsiga tights återvunna från tvätthögen.
I morgon: 10 grader och mulet. 5 m/s. Rena kläder.

Jag hade tänkt springa idag och vila i morgon. Men jag tror  jag vilar idag och springer i morgon istället. Ibland är det kul att göra lite tvärtom. Eller kallas det att fega? Ja det gör det nog. Men så får det bli! Vill ju inte blåsa bort…

10 Kommentarer

 • Svara
  Fitnesscoachen
  18 november, 2009 kl 13:42

  Hmmm, bra lösning! Undrar hur jag ska lösa det då, som tänkte springa 8 km idag och 20 imorgon… Slå ihop dem till ett långt pass kanske? :) Här regnar det nämligen också småspik…

 • Svara
  Staffan
  18 november, 2009 kl 15:04

  Ja, det är nu vi prövas som löpare i mörker, blåst och regn…Jag brukar säga att jag gillar höstlöpning men då brukar jag glömma bort att hösten inte bara betyder vackra färger och hög klar luft. Den här veckan blir det lite mindre löpning för min del p g a mycket jobb men det är faktiskt OK.

 • Svara
  Ann
  18 november, 2009 kl 15:26

  Jag gillar att springa i mörker, jag gillar att springa i regn, jag gillar att springa när det är kallt. Men jag avskyr ta mig tusan när det blåser!

  Tycker det lät som ett klokt val. Ligg på soffan och låt tvättmaskinen snurra istället, då känns det liksom som att man gör nytta fast man vilar… ;)

 • Svara
  Viveca
  18 november, 2009 kl 16:05

  Ta på de smutsiga byxorna för så som det piskar ute så lovar jag att de blir rena på köpet. Men jag hade också valt soffan idag. Tända några ljus och krypa upp i soffan med en bra bok. Tack för piskan idag…

 • Svara
  Ingmarie
  18 november, 2009 kl 17:47

  Bara summan av kardemumman blir den samma så kvittar det om du frågar mig! :-)

 • Svara
  Cathrine
  18 november, 2009 kl 17:50

  Helt forståelig Anna :) Jeg liker ikke å løpe i vind. Men det frister meg enda mindre å løpe i mørket. Heldigvis har jeg ofte anledning til å løpe på formiddagene.

 • Svara
  Magdalena
  18 november, 2009 kl 19:47

  Det kallas att skjuta upp! Jag har slutat göra sånt för den dagens jag ska springa är jag sjuk eller så är det snörstorom eller nåt i den stilen! Just do it!

 • Svara
  Daniel
  18 november, 2009 kl 21:21

  Det är ju inte lite det blåser heller! Skulle också tränat men vågar inte lämna huset. Några takpannor har redan lossnat.

  Tyckte du gjorde ett bra val! :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 november, 2009 kl 21:24

  Fitnesscoachen – blåsten är värst! Regn kan man leva med men det här är fasen storm!!!

  Staffan – just den här delen av hösten är ju inte den roligaste. Jag brukar ALDRIG banga men när jag hade en valmöjlighet (som inte innebar någon ändring i träningsmängd) så tog jag den :)

  Ann – kändes jättefint i soffan! Och tvätten blev jätteren!

  Viveca – smart du är!!! Att jag inte tänkte på det! Så mycket som det blåser hade jag säkert kommit hem torr trots regnet :)

  Ingmarie – precis så jag resonerade!

  Cathrine – ja visst är det bättre på dagen! Man får vara glad att man har den möjligheten!

  Magdalena – fast en snöstorm är bara marginellt värre än det här. Tror t om det har utfärdats varningar… Jag är nöjd med mitt soffabeslut. I morgon är en annan dag!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 november, 2009 kl 21:27

  Daniel – tack för det. Ett tag kände jag mig lite mesig men när jag såg alla trädgårdsmöbler som flög omkring på gatorna kändes det ändå som rätt beslut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.