Aktuellt

När ni inte vill äta gris….

Kvällens vegetariska middag! Ljuvligt gott!

DSC00359

Linsbiffar med jordnötter, medelhavsgrönsaker, avokado och fetaost. Yummie.

Medelhavsgrönsakerna bestod av tomat, rödlök, vitlök, paprika, aubergine, zucchini, olivolja, oregano, salt och peppar. Fräs allt utom tomaten i stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i ugnsfast form tillsammans med tomat och fetaost. Krydda med oreganon och sen skjuts in i ugnen (175 grader, 5 minuter).

Istället för gris

3 Comments

  • Reply
    Andréa
    25 november, 2009 at 21:46

    Mums!!

  • Reply
    fartfylld!
    26 november, 2009 at 09:09

    Jo nu känner man ju såg lagom inte-sugen på julskinka efter grislarmet.

  • Reply
    Ingmarie
    26 november, 2009 at 22:37

    Tack för tipset! Har inte ätit skinka sen gud minns när (om ens han/hon minns…). En av de bästa sakerna med att vi alldeles snart blir 08-bor är att där finns det massor av bra affärer med supervego grejer! :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.