Kvällens vegetariska middag! Ljuvligt gott!
Linsbiffar med jordnötter, medelhavsgrönsaker, avokado och fetaost. Yummie.
Medelhavsgrönsakerna bestod av tomat, rödlök, vitlök, paprika, aubergine, zucchini, olivolja, oregano, salt och peppar. Fräs allt utom tomaten i stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i ugnsfast form tillsammans med tomat och fetaost. Krydda med oreganon och sen skjuts in i ugnen (175 grader, 5 minuter).
Istället för gris…
3 Comments
Andréa
25 november, 2009 at 21:46Mums!!
fartfylld!
26 november, 2009 at 09:09Jo nu känner man ju såg lagom inte-sugen på julskinka efter grislarmet.
Ingmarie
26 november, 2009 at 22:37Tack för tipset! Har inte ätit skinka sen gud minns när (om ens han/hon minns…). En av de bästa sakerna med att vi alldeles snart blir 08-bor är att där finns det massor av bra affärer med supervego grejer! :-)