Aktuellt

Avlägset!

DSC00354 
Vätternrundan känns VÄLDIGT avlägsen just nu.

Var ute på en kort runda och rastade vintercykeln i morse. Att cykla på vintern är ett helt projekt. Hitta rätt kläder:ska man ha ett lager, två lager eller tio? Komma ihåg cykelbyxorna lite försent och behöva ta av alla lager igen. Korva på jordens tightaste galoscher på cykelskorna. Justera alla spännen på hjälmen för att få plats med mössan… puh!

Nåväl, jag kom ut till slut. Bara för att konstatera att om 3 mil känns jättelångt, måste TRETTIO mil bli en tjugosju mil lång plåga. Gaaah, vad har jag gett mig in på??? Dags att ta tjuren vid hornen och sätta fräs på pedalerna nu. 7 månader går fortare än man anar!

5 Kommentarer

 • Svara
  Maria
  15 november, 2009 kl 10:27

  hejhej. Hittade hit och har läst lite. Jag har ett litet ovanligt problem (fast kanske vanligare än vad man tror). Jag vill nämligen gå upp i vikt. Går sisådär kan tilläggas :) Kanske att jag kan få lite inspiration och motivation från din blogg. Styrketränar 5 dagar i veckan också och hoppas på resultat.
  Tack för en bra blogg!
  Kram Maria

 • Svara
  Andreas
  15 november, 2009 kl 13:47

  Har inte du en lite längre cykeltripp du ska oroa dig för? ;)

 • Svara
  Jennie
  15 november, 2009 kl 19:17

  Du, vi kommer göra det så galant! Kom till Göteborg tidigt i vår och kör Hisingen Runt vettja. Bra träning inför Vättern. Den längsta banan är närmare 11 mil tror jag.

 • Svara
  Ingmarie
  15 november, 2009 kl 19:29

  Fick tips om att använda skidkläder. (kanske du redan gör?) Du kommer att greja Vättern galant! Visst går 7 månader fort men tänk vad mycket du hinner med! :-)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 november, 2009 kl 19:53

  Maria – hej och välkommen hit! Styrketräning låter som en bra plan för att gå upp i vikt! Hoppas du får de resultat du vill!

  Andreas – tyst, den hade jag förträngt! Men 12 juli sticker vi. Det är spikat och klart och ingen återvändo…. shit pommes frites!

  Jennie – Låter kul! Hoppas det inte krockar med allt annat som händer på våren bara.

  Ingmarie – skidhandskar hade jag faktiskt idag. Funkade bra :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.