Aktuellt

REKLAMPAUS

Lite titt som tätt får jag erbjudanden från olika företag att testa deras produkter. Baktanken är naturligtvis att jag ska skriva något piffigt på bloggen och så blir det väldigt billig reklam för företaget i fråga.

Jag är jättekluven till detta. Samtidigt är jag otroligt nyfiken och testar gärna alla roliga nyheter som kommer ut på marknaden.

Jag vill dock att ni ska veta att den “betalning” jag får oftast är ett paket juice, eller ett par Gainomax. Det är inga fantasisummor som gör att jag känner att jag måste skriva något snällt och fint. Jag skriver (och kommer alltid att skriva) precis det jag tycker. Smakar det skit kommer ni att få läsa just det.

Och vad föranleder då just detta inlägg? Jo, nya Bravo Friscus som jag fick hem för provsmak igår.  Recension följer…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.