Aktuellt

På väg

På väg mot tjugohundranio års Lidingölopp. Startbeviset ligger kvar hemma i lådan. Vitargon är orörd. Men träningskläderna är med, för vi ska inte ligga på latsidan minsann.

I em väntar 30 km promenad på Lidingöloppsbanan. I morgon Nordic Military Training. Och sen finns två alternativ. Shopping eller rullstol…

Och till alla er som klunkar Vitargo idag. Som klipper tånaglar och inventerar skavsårsförrådet – lycka till i morgon! Och nu när jag själv inte har möjlighet att slå min gamla tid så utmanar jag er alla: 2.43.28 – slå mig bara, gör mos av min tid!

3 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  25 september, 2009 kl 07:49

  Du låter väldigt taggad trots att du inte ska springa. Skön inställning! Tycker ändå att du har en del utmaningar framför dig.

  Jag ska göra mitt bästa för att spöa din tid. Har noll koll på tider på Lidingö men 2:43 låter snabbt! :) Nu har jag en utmaning, tack för det!! :)

  Lycka till själv med allt!!! Det ser ut som att vädret är med oss!! :)

 • Svara
  Andréa
  25 september, 2009 kl 11:24

  Jag ska verkligen göra mitt allra bästa! :D Har jag en bra dag KAN det gå.. Lycka till med både promenerande och nmt! Säg till om ni kör några bra övningar man kan låna, på tisdag ska jag ha armyklass igen!

 • Svara
  Anonymous
  4 december, 2009 kl 06:06

  bra start

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.