Aktuellt

Min massör…

spa_features_masthead

Min massör är världens bästa massör. Men det finns en hake – hon är mammaledig. Det har hon varit under hela min skadeperiod, när jag mest av allt behövt henne. Men idag är hon tillbaka, två kvällar i veckan finns hon tillgänglig och jag ska typ boka alla hennes timmar. Nästan i alla fall…

Idag blir det inte helt oväntat fokus på mitt högra ben. Jag hoppas hon kan göra underverk!

I övrigt laddar jag för en kom-i-form-gruppsintroduktion som går av stapeln direkt efter massagen (ni vet när man har ett sånt där märke i hela huvudet efter hålet i massagebänken). 4 taggade brudar ska komma i form på 12 veckor och jag står redo med piskan. Najs.

4 Kommentarer

 • Svara
  MarathonMia
  2 september, 2009 kl 13:13

  snälla, snälla – ha lite vattenlöslig mascara också innan du lägger dig i massagestolen så du har ”hål i pannan och pandaögon”. För tårarna rinner alltid och papperslakanet hjälper till med looken!

 • Svara
  Daniel
  2 september, 2009 kl 22:50

  Ha ha!! Ja det brukar se ut som man kört upp huvudet i baken på en elefant efter man haft huvudet i det där hålet. =)

 • Svara
  Vepe
  3 september, 2009 kl 05:49

  Hmmm, synd att du inte finns närmre, hade behövt ett sådant möte för att komma igång rätt.
  Gillar att läsa både din o ”Vivecas” blogg.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 september, 2009 kl 07:25

  Marathonmia – mina ögon rinner inte, men NÄSAN!!! Dripp dropp.

  Daniel – haha, typ så!

  Vepe – ja ibland kan man behöva en spark i baken. Finns det inget liknande där du bor? Kul att du gillar bloggarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.