Aktuellt

Mardröm…

Vaknade mitt i en mardröm i morse. Det var söndagen efter Lidingöloppet, precis innan tåget skulle gå, då jag kom på att jag GLÖMT att gå de tre milen. Och att det nu liksom var för sent… Jag fick ågren för att jag hade skrivit det på bloggen och sen bara glömt bort det. Galet vad det snurrar i ens huvud när man sover…

lidingo

I alla fall, två veckor kvar till Lidingö nu. Hade en svag fundering på att starta i Lidingö tjejlopp, 10 k i stället. Jag vill så gärna köra ett lopp. Denna lopplösa sommar har ju fått det ju att krypa i benen. Men jag har övertalat mig själv att stå över. Ska inte riva upp något som håller på läkas. Det får bli den nätta promenaden på tre mil istället. Och jag ska inte glömma den. Punkt.

1 kommentar

  • Svara
    Andréa
    14 september, 2009 kl 06:35

    Haha.. jag mindes faktiskt inte att du skrivit det där om att du skulle gå, så det hade nog itne gjort så mycket om du glömt det :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.