Aktuellt

Intervaller…

Det låter ju fint med intervaller. Sanningen är att jag sprang fyra minuter och gick en. Sen upprepade jag det sex gånger. Totalt 24 minuter löpning med endast en svag förnimmelse i knät. Ingen smärta bara en känsla. Sjukgymnasten sa att det var ok med denna känsla så länge det inte blev till ont.

Jag ska fortsätta med mina “intervaller” till förnimmelsen är borta. Det betyder att jag får springa 24 minuter varannan dag. Jag får känna pulsen, svettas i pannan och nöta asfalt. Om det så bara är 24 minuter så är det i alla fall en liten försmak på det goda. Längtar redan till nästa gång!  

 Captured Videos Captured Videos Captured Videos

7 Kommentarer

 • Svara
  BoelMaria
  9 september, 2009 kl 16:52

  Jag kan förstå känslan; bättre att få springa lite än inget alls. Men jag tvivlar på att jag någonsin kommer att längta efter intervaller…

 • Svara
  Snorkkis
  9 september, 2009 kl 18:31

  Lycka! Och vad skönt att det känns så pass bra!

 • Svara
  Madde
  9 september, 2009 kl 18:37

  Vilket tempo springer du dina intervaller på fyra minuter då? Jag sprang 10 st 1-minuts intervaller idag men 1 minuts vilka emellan. Det är alltid kul med tips på nya intervallformer! Brukar du springa tusingar?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 september, 2009 kl 19:46

  Boelmaria – fast det var inga riktiga. Jag varvade småjogg med promenad :) Men länta efter riktiga intervaller kan man också göra – tro mig ;)

  Snorkfröken S – ja det är bara att hoppas att det håller i sig. I morgon är det dags för spinningcykeln och det är alltid ett orosmoment…

  Madde – jag lufsade bara. Det var inga riktiga intervaller utan lufs blandat med promead. Men när jag är frisk i benet springer jag alla sorter: tusingar, pyramider, stegar, you name it. Hoppas vara tillbaka i den världen om inte allt för länge!

 • Svara
  shotgun
  10 september, 2009 kl 08:36

  jag har åkt på nån skada med och provade akupunktur vilket funkade väldigt bra för mig för både knä och utsida lår. ska börja springa igen snart men inomhusträning går över förväntan bra

 • Svara
  shotgun
  10 september, 2009 kl 08:36

  jag har åkt på nån skada med och provade akupunktur vilket funkade väldigt bra för mig för både knä och utsida lår. ska börja springa igen snart men inomhusträning går över förväntan bra

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  10 september, 2009 kl 10:56

  Shotgun – kanske man skulle prova! Skönt att höra att du är på bättringsvägen och lycka till med löpningen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.