Aktuellt

Härligt härligt, men farligt farligt…

DSC00219

Löplabbet öppnar i Lund. Kul som attan. Men förmodligen ingen höjdare för min plånbok…

10 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  3 september, 2009 kl 07:45

  najs! :) Tyvärr tycker jag inte de har så bra klädutbud, men skorna däremot.. farligt.. :)

 • Svara
  mer_kondis
  3 september, 2009 kl 08:34

  för lite drygt 100 år sedan i början av min löparkarriär hade jag problem och fick ont efter lånpass med skor jag köpt i en sportaffär i Kristianstad… började då åka till Löplabbet i Malmö och fick lära mig att jag överpronerade o köpte därefter skor där till samma pris som i andra affärer men råden fick man ju gratis.. de råden var guld värda :) och numera finns ju faktiskt en Löplabbet-butik i Kristianstad :)) … du får väl lägga ut lite bilder sedan på din nya inköp….

 • Svara
  fartfylld!
  3 september, 2009 kl 11:22

  Det är trist att jag har så långt till närmsta Löplabbet! Sist i mars när jag köpte skor på Stadium i Valbo så fick jag lära personalen :P Bl.a tyckte de att jag skulle ställa mig på fotavtrycksbrädan med skorna på! Så jag känner verkligen det vore kul att ha en affär där personalen kan något… hur ofta ska man byta löpskor? Därom tvista de lärda? 500 km sa någon, men det är ju ingenting, då ska man byta ofta alltså?

 • Svara
  mer_kondis
  3 september, 2009 kl 11:45

  fartfylld – beror ju på hur länge man haft skorna också, en del spinger ju 50 mil ganska snabbt men för andra kan det ta flera år.. brukar vara bra att flera par skor som man byter ut efterhand så man slipper bara ha nya skor eller bara jättegamla, kan vara bra med ett par lagom insprungna samtidigt som köper ett par nya…

 • Svara
  askan
  3 september, 2009 kl 16:10

  ojoj, då finns det alltså ett alternativ till att springa på lunchen: shoppa!!

 • Svara
  Snorkkis
  3 september, 2009 kl 19:15

  Åhhh… mycket farligt, men ack så härligt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 september, 2009 kl 06:17

  Andréa – klädutbudet varierar tycker jag, ibland hittar jag mycket snyggt och ibland inget alls :( Men skor… det finns alltid!

  Mer Kondis – Jag får se när jag vågar mig dit. Måste konsultera plånboken :)

  Fartfylld – haha, med skorna på!!!!! Jag springer ungefär 100 mil i mina och har inte upplevt något problem (säger hon som sitter med löparknä!!!)

  Askan – jajamen. Och har man löparknä och inte kan springa så finns ju plötsligt bara ett alternativ… :)

  Snorkfröken-eller hur! Kan knappt bärga mig!!

 • Svara
  Katarina M-I
  4 september, 2009 kl 06:59

  Nu har jag städat mina garderober och slängt ut ett helt lass löparskor som gjort sitt. Därför ska jag belöna mig med ett besök på labbet och ett par nya Mizuno Wave Rider, min absoluta favorit!!

 • Svara
  Combattjejen
  5 september, 2009 kl 10:56

  Åååå… om ändå vi haft turen att få hit den butiken. =)

  Må gott och ha en underbar helg!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 september, 2009 kl 14:58

  Combattjejen – må gott du med! Och hoppas löplabbet hittar även dit där du bor!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.