Aktuellt

Gaaah, jag vill ju springa!!!

2 dagar till Lidingöloppet. I vanliga fall skulle jag varit förkylningsnojig, badat i Alkogel, klunkat Vitargo till förmiddagsfikat och haft den där härligt pirriga känslan i magen. Känslan av att något häftigt är på gång. Att kroppen ska få prestera och visa vad den går för. Tankarna på att slå förra årets tid, att slå maken, att slå andra bloggare (ja man är väl tävlingsmänniska…).

Nu sitter man här och försöker välja restaurang till lördagens middag istället. Det är ju typ inte alls lika spännande. Men man slipper i alla fall Vitargon!

vitargo

8 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  24 september, 2009 kl 06:44

  Hej igen!
  Jenny här från igår som frågade angående ditt knä. Tack för ett så uttömmande svar. Vilka stretchövningar har du gjort? Kram

 • Svara
  Andréa
  24 september, 2009 kl 07:08

  Men vitargon var nästan god igår! :D

  Synd att du inte kan springa såklart, det hade varit roligt att någon gång få slå dig :) Även om det nog hade blivit väldigt svårt.. Vad sprang du på förra året?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 september, 2009 kl 07:21

  Jenny – jag har stretchat framsida lår (med böjda benet på soffan och med framskjuten höftböjare), baksida lår, utsidan (tractus iliotibilalis), rumpan. Svårt att förklara övningarna utan bilder. Tractusen har jag gjort med ena benet bakom det andra och skjuta uta höften i sidled. Men mest nyta har jag nog haft av min foamroller.

  Andréa – 2:43:25. Där har du målet för i år. Slå mig så det visslar om det! Fast du grejar nog silvermedaljen. Den var mitt mål innan jag visste hur kvaddad jag var :(

 • Svara
  mer_kondis
  24 september, 2009 kl 09:34

  var på väg och fråga om det var 2.15 ännu men gick först in och kollade på Lidingöloppets-sida… kunde ju se att det är 2.15 för M och 2.38 för K … tidigare löparkompisar har lyckats pricka in både 2.15.40 typ, han var väldigt butter efteråt.. en annan hade typ 2.00.20 som bästa tid och var lite sur för det, låter ju lite häftigare med 1.59-nånting…

  jag håller tummarna för Er i helgen… kanske även om du nu går Anna! :)) – kanske behövs till Östermalms IP…

 • Svara
  Andréa
  24 september, 2009 kl 11:29

  ok, det KAN kanske gå, men till silvermedaljen är det nog en bit kvar.. kanske nästa år!

 • Svara
  Emma
  24 september, 2009 kl 12:23

  Hemskt mycket lycka till! :)

 • Svara
  Johanna
  24 september, 2009 kl 14:36

  Bara lite nyfiken, vilket startled har du? eller går du bara ändå utanför ledet… lider med dig :o(

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 september, 2009 kl 22:02

  JOhanna – jag vet faktiskt inte :) Har inte kollat eftersom jag inte kommer att starta. Vill inte promenera i vägen för allihopa så jag kommer att gå i morgon istället, utom tävlan liksom!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.