Aktuellt

Fredag

Ahh, äntligen fredag! Det firar jag med lite tuff bollträning hemma på vardagsrumsgolvet.

boll

Det värsta med att träna hemma är att det inte känns “på riktigt”. Vet inte varför men det känns alltid lite halvdant. Kanske för att träningskläderna inte känns rätt (blir oftast några sunkiga mjukisbyxor och gubbens gamla t-shirt). Och sen ringer telefonen. Eller så kommer någon och säljer jultidningar (en gång i kvarten).

Idag ska jag lägga av luren och inte öppna dörren. För jag är inte hemma. Jag är på mitt vardagsrumsgolvsgym. I mina snyggaste träningskläder. På mitt gym  är dörren stängd och inget får störa.  Fokus my friends! Här ska svettas.

6 Kommentarer

 • Svara
  m
  4 september, 2009 kl 07:51

  en liten lapp på dörren: ”Vi har redan köpt jultidningar” är en fantastisk lösning i alla fall hemma hos oss! De små försäljarna vänder innan de ringt på!

 • Svara
  fartfylld!
  4 september, 2009 kl 08:47

  det är konstigt det där, att det aldrig blir samma känsla hemma! jag har även svårt att ta i lika mycket vid hemmaträning som när man går till gymmet.

 • Svara
  jessica
  4 september, 2009 kl 09:08

  kikar in

 • Svara
  sv
  4 september, 2009 kl 11:38

  Hemträning är underuppskattat!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 september, 2009 kl 19:54

  M – så smart! En sån lapp måste jag sätta upp!

  Fartfylld – nej det är jätteknasigt. Funkade lite bättre i full träningsmundering och med avlagd telefon.

  Jessica – välkommen :)

  Sv – det funkar, men för mig är det sista utvägen. Tränar mycket bätte någon annanstans.

 • Svara
  Mikkan
  10 september, 2009 kl 10:34

  Bollen är ju helt perfekt för hemmaträning dock! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.