Aktuellt

Egen medicin!

Ikväll är det dags att smaka på min egen medicin – outdoor challenge it is!

DSCF3315

Sen i juni är det jag som kört alla passen utomhus. Jag har med ett uns av skadeglädje (och dotterns visselpipa) piskat de stackars deltagarna uppför backar varenda måndag. De har ålat i gräset och slagit kullerbyttor. Deras hjärta har slagit volter innanför bröstbenet. Och jag har tittat på och haft det gott.

Idag är ordningen omvänd. Jag är deltagaren. Det är mitt hjärta som ska slå volter och det är mina kläder som ska bli skitiga. Det är jag som kommer att hitta löv i brallan efteråt. Och vet ni – det ska helt jäkla underbart!

5 Kommentarer

 • Svara
  MarathonMia
  7 september, 2009 kl 12:07

  jajamensan! Du kommer att ha det sååå härligt. Glöm inte momentet ”Parera hundbajsen” om ni håller till på ängar…

  Lycka till!

 • Svara
  Carro
  7 september, 2009 kl 16:21

  Nån som vill bli min personliga tränare på nätet??

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  8 september, 2009 kl 07:55

  Marathonmia – klarade mig utan hundbajsar igår. Slapp till och med grodorna…

  Carro – Jag gör bara kostrådgivningar, vill du ha hjälp med träningsbiten kolla med Petra (http://www.swedishstrength.com/)

 • Svara
  Anonymous
  8 september, 2009 kl 12:24

  Går det bra med en spinningfråga här?
  Tror jag har fastnat i spinningen efter sju veckor… det är kul och det ger energi – så – bör jag investera i spinningskor?
  Hör att det ska vara skillnad… kör iofs endast 1 gång/vecka än, tränar annat ett par andra gånger/vecka..

  Kul med din inspirerande blogg!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  8 september, 2009 kl 14:21

  Anonym – klart det går bra med en spinningfråga! Har du för avsikt att fortsätta spinna tycker jag absolut du ska investera i ett par skor. Det är som natt och dag jämfört med vanliga gympaskor. Du får ett helt annat rundtramp och en mycket bättre kraftöverföring ner i pedalen. Dessutom slipper du att skon böjer sig över pedalen och ev domnar. Så mitt svar är JA! Köp skor – du kommer inte att ångra dig :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.