Aktuellt

Bravo Friscus

bravo_friscus_apple_tranbar 
Som jag nämnde i tidigare inlägg har jag fått hem lite Bravo Friscus för provsmak. Juicen finns både i äppel- och apelsinform men jag har tyvärr bara fått tag i äppelvarianten.

Bravo Friscus ska vara en av världens första juicer med aktiv bakteriekultur. Bakterierna sägs hjälpa kroppens immunförsvar och kunna ge mindre symtom vid förkylning. Dessutom ska förkylningsperioden kunna kortas. Allt enligt “kliniska tester”.

Så här när min näsa precis har börjat rinna och hela familjen hostar känns det såklart lite extra lockande, så jag testar gärna.

Eftersom jag aldrig gillat  äppeljuice är det ju förstås lite dumt. Inte helt oväntat gillar jag inte denna heller, den är så där skarp i smaken som jag tycker alla äppeljuicar är. Apelsinjuicen hade säkert fallit mig bättre i smaken, jag får testa när min lokala ICA behagat plocka hem den. 

Dock vill jag hellre ha färskpressad juice och inte som dessa från koncentrat. Men för bakteriernas skull och dess påstådda effekt kommer jag att dricka upp den ändå. Alla medel tillåtna när man har farbror Förkylning knackande på dörren!

2 Kommentarer

 • Svara
  Denize
  23 september, 2009 kl 20:25

  ICA hade en kampanj på de här så jag köpte en äpple och en apelsin. Äpplen smakade äpplejuice och var ganska god, men apelsinen smakade inte apelsinjuice och var inte god :(

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 september, 2009 kl 21:12

  Denize – äsch då! :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.