Aktuellt

Abborrbacken – the movie

I 25 km gick jag och funderade på min fina abborr-film jag skulle göra. När vi äntligen kom fram var det BÄCKSVART. Filmen blev därför inte så himla spännande…  Men ni hör mina fötter och min något tunga andning mot slutet. Mittenpartiet är lite händelselöst så där kan ni passa på att städa skrivbordet. Men missa för Guds skull inte sista kommentaren vid toppen :)

2 Kommentarer

 • Svara
  Magdalena
  27 september, 2009 kl 10:41

  Haha! Igår kväll när jag kom hem från LL så tänkte jag leta upp en movie på Abborrbacken på Youtube! Jag hittade bara en och dessutom i mörkret – inget att visa för maken. Och så var det DIN film! Haha, så roligt. Jag och maken ska åka dit för ltie backträning och då ska vi filma i dagsljus.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 september, 2009 kl 19:48

  Magdalena – haha. Nej det blev lite snöpligt. Jag som hade planerat för denna film i hur många mil som helst… och så blir det mörkt! ATTANS!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.