Aktuellt

Tvångsvila

Veckan i Umeå brukar innebära träningsläger. I år blev det inte så. Ett löppass på 20 minuter och ett spinning satte stopp för fortsatt aktivitet. Knät känns skit och nu tar jag de sista dagarna till tvångsvila.

Sleep

I mitt vanliga liv är det svårt att vila. Det är pass som ska köras, mamma boot camp som ska ledas. Därför tar jag chansen nu när jag verkligen kan. Även om det spritter i varenda jäkla muskel. Tvångsvila är det värsta som finns!

10 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  2 augusti, 2009 kl 08:49

  Jag hatar också tvångsvila. Jag hoppades att knät skulle ha slutat bråka med dig. Det är jättetråkigt att du har så ont i det. Vet du vad det är som spökar? Min sjukgymnast Lisbeth som jag gick hos på IMC i Malmö var duktig på att hjälpa mig med mitt baklår. Hon visste vad det onda kom ifrån och var ingen hockus pokus tant.

 • Svara
  Susanna
  2 augusti, 2009 kl 09:49

  mitt knä har också börjat krångla nu. Fruktansvärt tråkigt!!

 • Svara
  Lisette
  2 augusti, 2009 kl 09:54

  Tråkigt med tvångsvila och att ditt knä inte vill sluta bråka med dig.
  Hoppas du har det bra här uppe i osoliga Umeå ändå.

 • Svara
  Katarina M-I
  2 augusti, 2009 kl 10:56

  Tvångsvila sugar big T. Önskar jag kunde skicka lite ”ja, tack, jag vilar gärna”-känsla till dig.

 • Svara
  Snorkkis
  2 augusti, 2009 kl 12:32

  Trist – men ändå bra att ha möjlighet att vila nu när du (eller ditt knä) verkar behöva det. Men du kan kanske gå omkring och styla i dina nya snygga peak-tights under vilan?

 • Svara
  River
  2 augusti, 2009 kl 13:29

  Nä nu får du vila Anna, du har visat flera gånger iår hur bra du kan vara. I år behöver du inte bevisa något mer. Vila och kom tillbaka nästa år. Du slår rekord på GöteborgsVarvet (för det är väl årets vitigaste lopp? haha) igen, det är jag säker på!!

 • Svara
  Andréa
  2 augusti, 2009 kl 14:05

  usch! men som du säger, passa på att vila nu när du faktiskt kan! jag håller tummarna för att det snart går över!

 • Svara
  Henrik
  2 augusti, 2009 kl 14:37

  Vad exakt har du för problem med ditt knä? Själv har jag fått min dom: Jumpers Knee. Så otroligt frustrerande. Knappt sprungit sen Stockholm Marathon, då jag drog på mig skiten…

  Hoppas du snart blir bättre (och jag också…)!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  2 augusti, 2009 kl 21:01

  Anna – naprapaten sa att det var muskulärt. Spända muskler som drar i knät. Men vet inte riktigt hur jag ska få bukt med det. Stretchar som attan men nu måste jag nog gå till naprpaten igen, för det blir ju ingen skillnad. Men det är dyrt…

  Susanna – neeeeeej! Hoppas det inte är jag som har smittat dig :)

  Pyret – jotack vi har det bra! Men det var grymt jobbigt att promenera längs nydalasjön och se alla som sprang….

  Cykelmygga-ja den känslan hade jag behövt. För jag är inte riktigt där…

  Snorkfröken – kan man inte träna får man i alla fall vara snygg!

  River – du har rätt, jag ska vila. Till Göteborg är jag redan anmäld, så där ska nya rekord slås. Och du har ju en revansch att ta på mig :)

  Andréa – tack för tummarna!

  Henrik – har ingen riktig diagnos mer än att det är spända muskler som spökar. Känns både i hamstrings, vaden och knät speciellt när knät böjs mer än 90 grader, typ cykling och nerför trappor…. NÄr jag sitter still är det som hela knät stelnar och jag haltar när jag börjar gå. Stretch hjälper tillfälligt men sen kommer det tillbaka. Vad har du för symtom på ditt hopparknä?

 • Svara
  coyntha
  3 augusti, 2009 kl 11:51

  Oj vad tråkigt med tvångsvila. Men du kan passa på och njuta dina semester.
  När du kommer tillbaka det är bara träning som gäller.
  Ta hand om dig.
  Kram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.