Aktuellt

Smider galna planer

Inser att Lidingö är minst 29 km för långt för mig i år. Att springa Lidingö kommer att kvadda mitt knä big time. Men resan och hotellet är inte avbokningsbart. Så vi kan lika bra åka.

Det skulle kännas fel att bara gå och shoppa i tre dagar. Lidingöhelgen ska vara en utmaning. Och kan jag inte springa så ska jag gå! Kommer inte att hämta ut nummerlappen. Men onumrerade ska vi gå, Fredrik och jag. Efter alla andra. 30 jäkla kilometer. 5 långa timmar. För jag åker inte till Stockholm utan utmaning. Det skulle svida för mycket i hjärtat.

16 Kommentarer

 • Svara
  funrun
  2 augusti, 2009 kl 14:29

  way to go – att göra det bästa av situationen!

 • Svara
  runrunner
  2 augusti, 2009 kl 16:39

  Oj! Det var längesen jag var inne här och tittade till dig! Och så har jag gått och missat att du har börjat cykla en massa! Vad skoj! Fast inte lika skoj att anledningen är ett ont knä :( Håller tummarna för att det snart blir bättre!

  PS. Om jag gör slag i saken så ses vi på lidingö, men jag har inte bestämt mig än…

 • Svara
  Mikkan
  2 augusti, 2009 kl 17:12

  Håller verkligen med Funrun! Det är dumt att göra nåt som sabbar en för lång tid, så envis får ingen vara, även om det svider.

 • Svara
  bibi
  2 augusti, 2009 kl 18:47

  Exakt rätt tänk:) Det kallas väl att vara tävlingsmänniska eller hur?…och att göra sitt allra bästa just nu! Bra!/Bibi

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  2 augusti, 2009 kl 20:45

  Funrun – tack. Tur att gubben också är skadad så jag får sällis!

  Runrunner – knät är inte enda anledningen, jag brukar cykla på somrarna. Men såklart blir det mer när löpningen skitit sig. Cykla är underbart det med! Klart du ska springa Lidingö. Det är ju det roligaste man kan göra sådär i slutet på september :)

  Mikaela – jag försöker vara så klok jag bara kan. Fast det är svårt emellanåt :(

  Bibi – ja, vad annars kan man göra. Vägrar att deppa ihop och stanna i soffan. Alternativ träning it is!

 • Svara
  runrunner
  3 augusti, 2009 kl 07:32

  Jaha! Ja det tänkte jag inte på att du kan ha cyklat andra somrar också ;) Men det är härligt att cykla! Det öppnar sig så mycket nya möjligheter mot löpningen, man får åka så långt liksom! Distansen bara flyger iväg! :D

  Jag börjar bli grymt sugen på Lidingö, det är ju det alla pratar om liksom ;) Men först måste jag checka av formen, har ju bara sprungit 21 km en gång och aldrig längre… Och så jobbar jag den helgen så jag måste fixa ett byte.

  Vätternrundan har jag aaaaldrig ens förut funderat på att åka tidigare!! 30 mil har känts alldeles för skrämmande, och har aldrig trott att jag skulle bli cykelintresserad heller för den delen. Har inte bestämt mig hundraprocentigt än heller, fick ju ett halvgalet infall där jag gjorde mig en utmaning att åka 100 mil innan 1 sept då anmälan öppnar. Och om jag klarar det så ska jag anmäla mig, och just nu ser det ju rätt ljust ut, eller mörkt, haha, beroende på hur man ser det.

  Oj vad långt det blev!

 • Svara
  Cia
  3 augusti, 2009 kl 10:44

  Ta med dig en golfbag så märker man inte ens att man går. ;-)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 augusti, 2009 kl 13:00

  Runrunner -jag ligger på 134 mil så måste jag väl anmäla mig :) Vad säger du, I go – you go?!?!

  Cia – men det blir ju jättejobbigt att dra den uppför abborrbacken!! :)

 • Svara
  coyntha
  3 augusti, 2009 kl 13:12

  Du är underbart!! Det är klart du måste gå eller nåt om ni ändå ska vara där!
  Kram.

 • Svara
  MarathonMia
  3 augusti, 2009 kl 14:14

  Att promenera där kommer bli skön rehab – jag håller tummarna för skönt väder och härliga samtalsämnen – gör någon rolig grej av det och njut av alla backar :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 augusti, 2009 kl 20:28

  Coyntha – det kommer att bli kul. Ser framemot det!

  Marathonmia – jag ska njuta varje millimeter av varje backe! Kanske stanna och fika lite mitt i abborrebacken….

 • Svara
  Sofy
  4 augusti, 2009 kl 17:41

  jag som tänkte att vi skulle fika! Har inte ens anmält mig till den lilla milen ännu..undrar vad jag väntar på egentligen…?

 • Svara
  Sofy
  4 augusti, 2009 kl 17:42

  fast gå tre mil, är det så bra för knät då? när jag hade knäontet var det inte så härligt att gå långa sträckor heller…

 • Svara
  Malin
  4 augusti, 2009 kl 20:16

  Trist med knät :(
  Du är härlig, gå 3 mil, mkt bättre än shopping i tre dagar :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 augusti, 2009 kl 21:16

  Sofy – sa du fika??? Jag är på! Ska vi ta det i aborrbacken? :) Klart du ska springa, du som är hel! Förresten, hur lång tid tog det för dig att bli hel?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 augusti, 2009 kl 21:18

  Sofy igen – näe det är säkert inte bra alls. Inget som är kul är bra. Fast jag hoppas vara hel(are) tills dess :)

  Malin – ja eller hur? shoppa kan man ju göra varje dag, men det finns bara en abborrbacke :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.