Aktuellt

Överkroppsträning i min ensamhet…

Vad gör man inte för att få träna lite?

DSC00181

När inget som involverar benet funkar får man tänka om. Smög iväg till gymmet och satte på min styrke-cd. Körde igenom programmet men undvek benövningarna. Istället fick överkroppen lite extra. För att få upp lite puls lade jag in lite hopprep för det friska benet. Kanske inte helt i klass med Madonna men det var skönt att få puls. Lajjade dessutom lite med en medicinboll som jag kastade omkring. Lite lagom lekfullt och kul!

Det svåraste med hela passet var att få med mig själv och alla mina roliga redskap på en och samma bild. Med skärpa. Gav upp efter 17 försök…

6 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  14 augusti, 2009 kl 18:05

  Hej! Vilka låtar har du på din cd när du tränar styrka? :) Svara gärna i ett inlägg ^^

 • Svara
  Mikkan
  15 augusti, 2009 kl 10:05

  Man får en känsla för att det var mycket kul inblandat iaf! :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 augusti, 2009 kl 11:29

  Anonym – ett apgammalt pass som jag borde ha bytt för länge sen… Ska skriva ett inlägg med bra träningslåtar vid tillfälle! Tack för tips :)

  Mikaela – jajemensan. Det var skoj. Det är ju drömmen att få ha en hel sal för sig själv!

 • Svara
  Daniel
  15 augusti, 2009 kl 21:57

  Det där kallar jag fredagsmys! =)

 • Svara
  mer_kondis
  17 augusti, 2009 kl 08:55

  Grymt vad duktig du är!! Om det finns någon fördel med en skada som hindrar viss träning så är det ju alternativ träning om man inte bara försöker vila sig frisk. Den alternativa träningen hjälper ibland till med läkningen o den kan även ge väldigt positiva vibbar istället för om man bara vilar så kanske negativa tankar smyger sig in..

  Någon gång när jag tränat på F&S gym har musiken tystnat och det har tagit en stund innan de fått igång ljudet igen – känns inte som man kan ge samma kraft i övningarna då och blir nästan lite ödsligt tyst!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 augusti, 2009 kl 09:25

  mer kondis – ja, jag är livrädd för att bli försoffad. Trivs inte med mig själv när jag inte får röra mig. Blir så slö och orkeslös. Så alternativ träning it is :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.