Aktuellt

Ni kommer inte att tro mig (del 2)

Jag är på väg till gymmet. Redo för nya utmaningar.

Dagens största muskler ser jag nog inte på gymmet dock. De tillhör nog Madonna som jag ska se i Köpenhamn ikväll. Spännande! Ha en bra dag alla.

5 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  11 augusti, 2009 kl 07:24

  nu får du allt ta och sluta att chockera oss!!

 • Svara
  Snorkkis
  11 augusti, 2009 kl 07:47

  Vad skoj! Du är ju som värsta Kinder-ägget med en massa överraskningar! :)

 • Svara
  Anna
  11 augusti, 2009 kl 09:35

  Ha en superkväll med Madonna!

 • Svara
  Madde
  11 augusti, 2009 kl 13:39

  Jag har varit (är!) en styrketräningsmänniska som från och med förra året, men främst i år, blivit en löpartjej! Nu älskar jag båda =) Det bästa är ju att man har nytta av att träna styrka när man springer och tvärtom.. tänk på det när du kör styrka och tycker det är pisstråkigt; det här kommer jag bli en bättre löpare av ;) Då kanske det känns lite lättare. Din blogg är suverän!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 augusti, 2009 kl 20:56

  Madde – jag ska försöka tänka så, tack för tipset!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.