Aktuellt

Kak-overload

kakaEn vecka bland släkt och vänner innebär en vecka i kakburken. Första tre dagarna är det fantastiskt gott. Nu längtar jag efter mina kesella-mellanmål, mina nötter, min keso och mina smoothies.

7 Kommentarer

 • Svara
  coyntha
  3 augusti, 2009 kl 13:23

  Hej Anna! Tack för att du vill skicka ett mail :D
  Du kan skicka till: coyntha@gmail.com eller coyntha.sedvall@liu.se

  Tack gumman!

  Är inte så många kakor!! hihi

  Kram!

 • Svara
  Snorkkis
  3 augusti, 2009 kl 13:38

  Jag var också i kakburken (hos släkten) förra veckan… som du skrev: första dagarna är det gott; dag 3-4 har man overload, men från dag 5 och framåt börjar man nästan kräva allt socker… vilken tur att det är så lätt att komma in i egna vanor igen när man väl är hemma.

 • Svara
  Anna
  3 augusti, 2009 kl 14:08

  Jag har inte varit hos släkten men har ändå fått kakoverload! Nu tilbaka till ruta ett med sött på lördagen. Det funkar inte att stoppa i sig socker varje dag. Sommaren är förädisk…

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 augusti, 2009 kl 20:21

  Coyntha – mail kommer :)

  Snorkfröken – ja det är tur allt blir som vanligt sen! Men man undrar ju om släkten ALLTID äter så här…

  Anna – ja sån tur att det snart är vinter. Eller nä!

 • Svara
  Åsa
  4 augusti, 2009 kl 08:35

  Hej!
  Har hittat hit både via coyntha och jogg.se. Såg ett inlägg att du var missnöjd med garmin 405, har du skrivit om det här på din blogg? Jag vill köpa en klocka men vet inte vilken, fler verkar ändå föredra 305 fastd en är så klumpig!

 • Svara
  Bloggsatt
  4 augusti, 2009 kl 19:33

  Hej!

  Du har blivit bloggsatt! :)

  / Bloggsatt.se – Betygsätter bloggar

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 augusti, 2009 kl 21:27

  Åsa – jag har nog inte ägnat den ett eget inlägg utan mest småputtrat över den :) Det som jag stör mig på är att ramen (som man ska trycka på) inte fungerar när et regnar. Och det regnar MYCKET i Skåne…. Dessutom har den vid ett par tillfällen hängt sig (mitt i ett Coopertest – mycket poppis!). Men i övrigt finns det massor med bra funktioner och jag älskar vad den tillför min träning (när den fungerar!). Tänkte lämna in den dock, verkar som jag fått ett måndagsex.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.