Aktuellt

Betyg

När jag gick i skolan tyckte jag det var jättekul att få betyg. Lite skräckblandat sådär men ändå något jag såg framemot. Nu får man sällan betyg och feedback längre men när jag fick chansen att få bloggen betygsatt kunde jag inte låta bli…  Lite läskigt men mest kul.

Bloggsatt har betygsatt inlägg, utseende och karaktär i en åttagradig skala där A är bäst (=utmärkt) och F är sämst (helt otillräckligt).

Här är mitt betyg:

image

Dags att börja fila på utseendet med andra ord. Men i övrigt får man väl vara nöjd med “mycket bra”  i både inlägg och karkaktär!

8 Kommentarer

 • Svara
  Tolkia
  5 augusti, 2009 kl 12:39

  Alltså, jag är nog konstig då, för jag tycker att bloggen är överskådlig och lättläst (det skulle vara de döda länkarna i länklistan då …, hint hint). Jag är grundligt trött på de bloggar som har så mycket skrufs och många coola (ocoola?) detaljer att man knappt ser texten, alternativt så att de fan inte går att läsa med en långsam uppkoppling. Mer text och mindre crap, det är ju för texten man läser.

 • Svara
  johanna
  5 augusti, 2009 kl 18:00

  Tycker inte du ska ändra för mycket, jag gillar bloggens utseende!!

 • Svara
  Joel B
  5 augusti, 2009 kl 19:46

  Jag skulle, i motsats till bloggsatt, vilja påstå att designen skulle kunna bli ännu enklare. En av de bloggar som jag tycker har allra bäst utseende är http://zenhabits.net/ – en mycket enkel men samtidigt stilig och funktionell design. Så håll utseendet fortsatt enkelt! :)

 • Svara
  Anonymous
  5 augusti, 2009 kl 20:32

  Hejsan! Är själv F&S ledare och har precis hittat till din blogg. Alltid kul med mer inspiration! Tack :) kram från Malmö

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 augusti, 2009 kl 08:58

  Tolkia – ehhh, jag looooovar att städa upp i länklistan. Senast i kväll :)

  Johanna – å tack!

  Joel – ja jag är inte så plåttrig av mig så det är nog ingen risk att det blir jätteblingbling. Tack för tipset, jag ska kolla in.

  Anonym – Vad roligt att du hittat hit. Välkommen! Vad leder du för slags pass?

 • Svara
  Felicitas
  6 augusti, 2009 kl 09:19

  Vilken kul grej! :) Jag tycker att din design är hur fin som helst utan en massa onödigt kludd! :)

 • Svara
  Marre
  6 augusti, 2009 kl 18:57

  Grattis! Det var ju bra betyg! Och designen tycker jag är väldigt bra och lätt att hitta i. Smaken är väl som baken, eller?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 augusti, 2009 kl 20:19

  Felicia – å tack :)

  Marre – jo det är så sant!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.