Aktuellt

Löplängtan


För någon vecka sen när jag var ute och cyklade med Viveca frågade hon mig om jag inte saknade löpningen. Och då svarade jag att jag inte gjorde det. Att jag njöt av att cykla i det fina vädret. Att jag njöt av farten och blåset i håret. Att jag faktiskt inte ens funderade på löpning.

Nu har det gått någon vecka till och skulle hon fråga mig idag, hade hon inte fått samma svar. Jag saknar löpningen så jag blir galen. Det svider i själen när jag läser om intervallpass och kilometertider. När jag ser andra springa förbi vill jag hänga på och visa att jag minsann också kan.

Så nu har jag bestämt mig. När Laholm är över är det dags att ta tag i det där. Om jag så ska springa 5 minuter om dagen så ska jag springa. Jag vill känna den taktfasta löparandningen. Jag vill reta mig på skumpande vätskebälten. Jag vill uppleva runners high. Hinner man allt det på fem minuter?

8 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  18 juli, 2009 kl 08:15

  vilken härlig bild på dig!

 • Svara
  Andreas Jordy
  18 juli, 2009 kl 08:29

  Har ju äntligen hittat din blogg och läst en massa härliga inlägg :)
  Jag och Niclas får ju lov att springa och har precis varit ute på den obligatoriska lördagsrundan…
  Vi har pratat om kost och träning en del på sistone och vill gärna (och behöver) din expertishjälp…
  Du kan väl höra av dig med ett mail till mig?

  Ha en bra cykelvecka :) // Andreas
  andreas@jordy.se

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  18 juli, 2009 kl 08:58

  Träningsglädje – Det var en kille som läser min blogg som tog den och mailade mig efter stockholm marathon! Tyckte den blev mycket bättre än alla från marathonfoto :)

  Andreas – så kul med celebert besök på bloggen :) Jag mailar dig!

 • Svara
  Anna
  18 juli, 2009 kl 14:33

  Klart man hinner allt på det på fem minuter! Jag tror att du kommer vara tillbaka i löpningen snart. Det är bra att vila ifrån det för att sen succesivt börja igen. Håller tummaran för att det ska kännas bra snart igen.

 • Svara
  Lovisa
  21 juli, 2009 kl 10:33

  Håller med om att det var en bra bild! Vad är det för keps du har på bilden? Jag är själv ute efter en vit keps i funktionsmaterial att ha när jag springer nämligen.

 • Svara
  Cia
  22 juli, 2009 kl 19:47

  Jag saknar också löpningen så jag kan bli tokig ibland. Särskilt om jag joggar lite… typ fem minuter eller så. Då minns man så fruktansvärt underbart det är att springa. Så mitt tips: Spring inte förrän du kan. Längtan blir bara värre annars.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 juli, 2009 kl 15:30

  Lovisa – det är en adidas. Jag är apful i keps men under längre pass i solen är det rätt skönt. Speciellt när man kan doppa den i vatten och kyla huvudet lite!

 • Svara
  Lovisa
  25 juli, 2009 kl 20:06

  Keps är ju iaf praktiskt som sagt, även om jag inte alls håller med om att du skulle vara apful i keps! Jag sprang i regn häromdagen och fick massor vatten i ögonen så nästa gång blir det keps på. Bra tips om vattnet, det ska jag använda nästa gång det är fint väder istället.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.