Aktuellt

Jag älskar det här!

Varför finns det andra årstider än den här? Jag njuter varje minut just nu. Njuter av att hoppa i kläderna och ge sig ut på en 74 km cykelrunda innan barnen vaknat. Njuter av att susa fram på landsvägarna utan att möta en bil. Njuter av att låta benen snurra och vinden fläkta mot huden.

Njuter av en lång härlig stretch i skuggan och en sån här (och mycket annat) i solen efteråt:

Innehåll: grape, apelsin, blodapelsin, kiwi och lime.

2 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  4 juli, 2009 kl 13:05

  Jag njuter också trots att jag måste jobba en dag som denna MEN jag har ju en fantastisk kväll frmaför mig med dopp i det blå. Tjusigt att klara av så många km så tidigt på morgonen!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 juli, 2009 kl 07:53

  Anna – hoppas doppet var skönt. Lät inte alls fel :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.