Aktuellt

Inköpsorder

Min pappa är varken gourmetkung eller hälsoprofet…

bullen

För att inte riskera att få Bullens Pilsnerkorv till lunch och falukorv till middag skickade jag en lång inköpslista till pappsen inför vårt besök. Kan tänka mig att besöket på Ica tog sin lilla stund. För hur ser egentligen en palsternacka ut? Och rågflingor…. vad i herrans namn är det för nått?

3 Kommentarer

 • Svara
  askan
  29 juli, 2009 kl 08:15

  Ett annat knep är ”Vi kan ju handla på vägen” :)

 • Svara
  smoothie
  29 juli, 2009 kl 09:04

  Hehe, Bra tänkt ;-)
  Bullens pilsnerkorn är ju ingen höjdare direkt

 • Svara
  ZuZiBuZ (Susanne)
  29 juli, 2009 kl 16:27

  Haha låter precis som min papsings mat det där… Ska inte nämna vad han tycker att min mat ser ut som… ;P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.