Aktuellt

I mål!

Idag var en rolig dag. Bra flyt i benen och härliga uppförsbackar!

Karin och jag

För första gången sen vi kom till Laholm har vi fått köra hela etappen utan regn. Så härligt att få glida nerför backarna på torr asfalt, och slippa vara livrädd för att få sladd.

Tappade bort Viveca redan från start. Trodde hon låg längre bak i klungan men helt plötsligt var klungan delad och ingen Viveca i sikte. Beslutade mig för att trampa på i eget tempo och vänta in i första depån.

I första depån träffade jag Karin och hängde på i hennes klunga. Är inte så van vid klungkörning men för första gången vågade jag släppa min plats längst bak, vågade ta mig upp och dra för att sedan glida bak i klungan igen. Dock tyckte jag det gick lite sakta så när Karin stack hängde jag på.

Hade grymmeflyt i uppförsbackarna och körde om många på vägen upp. Första gången upp för åsen passerade jag två hela klungor. Är dock hysteriskt långsam på vägen ner, vågar inte riktigt släppa på.

Sista turen ner för åsen blev jag omkörd av Karin och två till. Hängde på och sen körde vi fyra ihop hela vägen i mål. Karin gjorde en grym drag-insats i 40 km/h och här fick vi riktigt snurra på benen. Hur kul som helst!

Har fått enorm mersmak för cykling och hela jag vill på det igen redan i morgon. Viveca erbjöd sig faktiskt att passa barnen så att jag skulle kunna cykla…

Men mitt sunda förnuft och mitt knä tyckte det var dumt. Så jag städar ut stugan istället…..

4 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  24 juli, 2009 kl 18:02

  Måste varit underbart att slippa regnet som omväxling. Vem vet ni kanske hittar till Laholm nästa år igen. Härligt jobbat brudar!

 • Svara
  Snorkkis
  24 juli, 2009 kl 18:25

  Starkt jobbat! Och knät förtjänar antagligen lite vila nu!

 • Svara
  Katarina M-I
  27 juli, 2009 kl 11:57

  Härligt att du känner så för cyklingen!

  Bra jobbat på M6.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 juli, 2009 kl 12:38

  Anna – nästa år krockar Laholm med vår Umeåcykling. Om vi inte är så puckade att vi tar laholm på vägen förståss…. :)

  Snorkfröken – ja så är det nog!

  Cykelmygga – ja det har varit jättekul och skönt att cykla. Vill bara ha mer!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.