Aktuellt

Det här gör jag idag…

Här kan ni se vad jag pysslar med idag. Hoppas på lyxmiddag och lång massage när jag är klar.

4 Kommentarer

 • Svara
  maria
  19 juli, 2009 kl 07:49

  Jag håller tummarna för att du ska slippa regnet!

 • Svara
  runrunner
  19 juli, 2009 kl 08:12

  Hejsan! Detta meddelande kommer jag posta på flera bloggar, jag ber om ursäkt för spamningen och hoppas ni ser genom fingrarna på detta. Anledningen till denna spamning är att det snart är dags för min efterlängtade semester! Och jag ska göra en bilresa genom södra Sverige och vill samla så många tips och semesterpärlor som möjligt. Jag vill veta vad jag absolut inte får missa! Kommer åka ner längs västkusten och sedan upp längs östkusten. En något mer detaljerad resväg finns på denna adress http://runrunner.wordpress.com/2009/07/19/semesterplaner/ Resan kommer troligtvis göras under vecka 33. Kommentera gärna inlägget eller skicka ett mail! Efter, eller under, resans gång kommer det naturligtvis komma en reserecension ;)

  Tack på förhand för din hjälp :)

  Hälsningar
  Anna (izza)

 • Svara
  Andréa
  19 juli, 2009 kl 09:04

  hoppas det går super!

 • Svara
  Snorkkis
  19 juli, 2009 kl 17:01

  Kräver inte att du ska göra core idag precis efter allt cyklande – som jag hoppas har gått toppen; men spammar dig ändå.

  Hej! Du glömmer väl inte att du är med i anti-ostbågs utmaningen? En vecka har redan gått – visst är vi duktiga? Lite mera core i vardagen, och vi ska få en bättre hållning!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.