Aktuellt

Dags att packa väskan!


Eller väska och väska förresten, här kör vi med lådor! Att åka på cykelsemester kräver lite mer packning än normalt. Tur vi har en stor bil!

I morgon styr vi kosan mot Laholm. Vi kommer att hämta nummerlappar och göra oss hemmastadda i vår stuga. Och äta mycket mat. För på söndag är det dags för mig och Viveca. Vi är först ut med dryga 14 mil i den Halländska blåsten.

För det ska blåsa. Och det ska regna. och det ska vara 14 grader. Svårt att tro nu när jag sitter och pillar mig i naveln i 25 graders värme. Men man kan inte alltid ha tur med vädret…

5 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  17 juli, 2009 kl 10:11

  Ja, alltid ska det regna när man är ledig/ska göra saker! (och sol när man jobbar,suck!!)

  Stort lycka till iaf!!

 • Svara
  Anonymous
  17 juli, 2009 kl 13:41

  Hej!

  Jag hamnade på din blogg när jag googlade på Ayia Napa och löpning. Jag ska åka till Ayia Napa nästa måndag och funderar på att ta med mig löparskorna. Jag började som nybörjare att springa i midsomras och följer ett program på på iform för nybörjare som vill komma upp i 5 km.

  Jag har varit en sån som hela livet hatat att springa men satt och tänkte på detta och undrade varför det skulle vara så och bestämde mig för att ge det ett seriöst försök – alltså vill jag inte göra uppehåll på semstern och tänkte kolla om du vet hur förutsättnigarna ser ut för att spinga en halvtimme eller så. Vi ska bo på Sunwing Sandy Bay (tyckte det såg ut på dina bilder som du varit där med) och tänkte springa lite på morgon eller kväll. Finns det bra ställen att springa på eller ska jag satsa på ett löpband på gymmet tror du? Vet du förresten om det är AC på gymmet?

  Kul att jag snubblade över din blogg i alla fall – den är jätteinspirerande!

  Hälsningar Petra – nyfrälst nybörjarlöpare

 • Svara
  Anna
  17 juli, 2009 kl 16:15

  Varmt välkomna hit! Jag är i Laholm till på tisdag morgon så kanske jag hinner se en glimt av er.

 • Svara
  Snorkkis
  17 juli, 2009 kl 16:51

  Lycka till!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  17 juli, 2009 kl 18:47

  Andréa – ja visst är det lurt!!!

  Petra – vad kul att du hittat hit! Välkommen! Och vad kul att du börjat springa! Tar bara ett tag, sen är man fast :) Vi bodde också på Sandy bay och där finns en strandpromenad ända upp till Ayia napa som är ca 3 km. Det är sten/betong man springer på så underlaget är lite hårt men man kan säkert springa i gräset brevid om man är känslig för hårt underlag. Du kommer ut till strandpromenaden genom att gå ut vid boulebanorna vid tennisplanen. Du kan även springa åt andra hållet (höger om du har vattnet rakt fram) men där är jag osäker på hur långt du kommer. Tror inte det är riktigt lika långt. Det är varmt så morgon och kväll är nog bäst att springa på. Trots allt är det ju mycket härligare att springa ute än inne på gymmet. Det finns AC på gymmet. Finns även gruppträning och du vill prova, den var helt ok. Ha en jättebra semester!!!

  Anna – tack! Du måste heja om du ser någon som cyklar väldigt sakta och som ser väldigt trött ut. Då är det förmodligen jag….

  Snorkfröken -tack :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.