Aktuellt

Börja om från början….

Laholm är avklarat – nu byter jag fokus. Nu ska jag återerövra min löparidentitet och få ordning på mitt knä. Det tar på självförtroendet att gå från marathonlöpare till ingen löpare alls. Att gå från galen till normal. Jag vill göra galna saker. Jag vill springa maror, ultror, jag vill utmana mig själv. Jag vill stärka mitt pannben och testa gränser.

Men dit är det långt. I morgon börjar jag från början. Tänkte börja med en promenad med inslag av löpning. (Det känns bättre än att behöva promenera under löpturen…. ) Testar 4×5 minuter löpning varvat med promenad. Håll tummarna för att det håller!

7 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  26 juli, 2009 kl 19:14

  Jag håller tummarna så hårt det går!

 • Svara
  MarathonMia
  27 juli, 2009 kl 08:24

  Jag med! Och på kortare tid än du anat har du och maken planerat in något galet som tar lång tid och avslutas med kanelbullar.

  Du passar inte riktigt att vara normal för länge ;)

  Lycka till!

 • Svara
  Flingan
  27 juli, 2009 kl 09:11

  Måste kännas jättejobbigt! Håller också en tumme för att det ska gå vägen. Vilket det självklart kommer göra, du verkar klara det mesta :)

 • Svara
  Marre
  27 juli, 2009 kl 09:16

  Bra tänkt! Lugnt och sansat!

 • Svara
  Cia
  27 juli, 2009 kl 10:25

  Heja! Hoppas det går bra. ;-)
  Ska vi hitta på nån träning någon dag så här i semestertider?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  27 juli, 2009 kl 12:44

  Andréa – tack!

  Marathonmia – kanelbullar…mmmm… måste snabba på rehabbandet!

  Flingan – I’ll do my very best. Tack för tummen :)

  Marre – ja, jag hoppas det funkar…

  Cia – Träna hade varit najs!Jag åker till umeå i morgon och kommer hem den 5/8. Hur länge har du semester?

 • Svara
  Cia
  28 juli, 2009 kl 09:05

  Jag börjar inte jobba igen förrän den 17 augusti… Hör av dig när du kommer hem från Umeå!!! ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.