Aktuellt

Blogg-spotting

Jag har pratat med självaste coola K utan att veta om det…

När jag och Viveca stod och tjurade vid sista punkan stannade en trevlig tjej som kändes väldigt bekant. Tänkte att hon var ju väldigt lik Karin, men jag fick inte ihop det med att det stod Hisingen på ryggen. Hisingen känns långt från Stockholm…

Men jag kunde inte riktigt släppa det utan fick gå in på hennes blogg igår och såg då att hon faktiskt cyklat!

Så Karin, om du cyklar på fredag lovar jag att säga hej!

1 kommentar

  • Svara
    Karin
    22 juli, 2009 kl 18:47

    haha, Hej! Vad roligt =)Ja jag kan hålla med om att det är lite rörigt, förvirrade fler personer som skulle gissa var jag var från. Men är ju stödmedlem i HCk, för jag åker på deras cykelläger i Laholm på våren =) Och så är det ju kul med lite olika tröjor!

    Kör resten av dagarna, så vi ses på fredag då! Hoppas glaset är borta från Vivecas däck!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.