Aktuellt

Anna goes Sverker

Förra året gjorde jag en Sverker och slängde mina löparskor i soptunnan. Idag var det dags för mina Newline cykelbyxor att gå samma öde till mötes…


Mina vanliga cykelbyxor låg i tvätten,så det fick bli reservbrallorna som fick tjänstgöra på morgonens cykeltur. Ett par gamla Newline från artonhundratalet, typ. Tänkte att det kunde kvitta, det var ju inte vätternrundan som stod på schemat.

Hann 20 minuter innan det började göra ont i baken. I ljumskarna. I benen. Det strålade, domnade, molvärkte. Det förlamade mina ben och bedövade mina ljumskar. Jag funderade allvarligt på att ringa taxi. Men jag ställde mig upp i stället. Stod i varenda uppförsbacke, lät baken vila.

Efter en timme släppte det och jag kunde trampa hem med hedern i behåll. Men vad fasen, hur dåliga kan ett par cykelbrallor bli??? Soptunnan nästa!

Inga kommentarer

 • Svara
  Johanna
  6 juli, 2009 kl 14:26

  Kan de bli samma med löparbyxor??

 • Svara
  Katarina M-I
  6 juli, 2009 kl 16:22

  Jag har nog provat mig igenom det mesta som finns på marknaden vad gäller cykelbyxor. Newline går bort.

  Har ett par Extreme bib (http://www.konggaard.dk/), använda en gång. De är för tajta i resåren vid låren. Vill du ha ett par extra bralls till M6 är det bara att komma och hämta!

 • Svara
  Snorkkis
  6 juli, 2009 kl 18:26

  Här var det radikala drag – men det kan man förstå efter ett pass med ont i baken – ajaj. Gällande träningskläder tycker jag det är bäst att köra med beprövade kort; typ asics skor: alltid, nike tights: fr.o.m. senaste tre inköpen och alltid framöver.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  6 juli, 2009 kl 20:51

  Johanna – om man cyklar i dem menar du? Ja utan blöja kan du domna i vilka brallor som helst! Ajaj.

  Cykelmygga – extrabralls är aldrig fel. Jag skulle ju kunna testa… du ska inte på onsdagsspurten på onsdag? Fredrik ska, så det hade ju passat bra med byxleverans i så fall :)

  Snorkfröken – jag blir radikal när jag blir arg :) Finns inget bättre än att slänga gammalt skrot och göra ny plats i garderoben!

 • Svara
  Katarina M-I
  7 juli, 2009 kl 05:40

  Anna, jag organiserar leverans. Ska han köra med dem i ryggfickan eller bilar han in till stan:)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 juli, 2009 kl 06:01

  Cykelmygga – han bilar. Måste ju spara på krafterna till den stora drabbningen :)

 • Svara
  Anonymous
  15 januari, 2010 kl 04:35

  Man kan alltid skylla på materialet.
  Har kört kinnekulle runt i Newline, tränar typ 10 timmar/ veckan och har aldrig fått ont.

  Newlines senaste byxa är grymt bra och får du ont i den så skall du prova en annan sport istället där du sitter mjukare.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 januari, 2010 kl 08:52

  Bästa anonym, vad gäller cykelbyxor är smaken helt uppenbarligen som baken. Har inte testat Newlines nya så de kan jag inte uttala mig om, dessa var gamla. Eftersom jag har andra byxor som funkar för mig tycker jag det är lättare att fortsätta med dem än att byta sport!

  Får nästan känslan av att du jobbar på Newline. Och skulle det vara så kan du ju alltid skicka mig ett par att testa…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.