Aktuellt

Yes – där satt den!


Jag skulle visst inte träna efter naprapatbesöket, men jag hade ju min gratisgång på SATS bokad och klar. Så jag kunde inte låta bli…

När jag testar pass på andra anläggningar brukar det gå till så här:

1. Jag imponeras av salarna, omklädningsrummen, lekhörnor, flashiga bilder på väggarna…

2. Jag imponeras av att instruktören ser proffsig ut.

3. Jag imponeras av cyklarna som alltid känns proffsigare än hemma på min gata i stan.

Sen skruvar de på musiken, trampar i otakt, flåsar okontrollerat i mikrofonen och ropar käcka utrop. Och just där efter ca 4 minuter har jag tappat intresset och tycker Kävlinge har bästa gymmet i hela världen.

Idag blev det inte så. Efter punkt 3 fortsatte jag att imponeras. Av instruktören som var så behärskad och lugn men ändå lyckades peppa mig. Hur han stegrade sin pepp genom passet till att få mig att ta ut mig fullständigt mot slutet. Av hur varierat han hade satt i hop sitt pass. Av musiken som var taktfast och bra.

Jag kollade inte ens på klockan!

10 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  23 juni, 2009 kl 21:19

  kul! ofta blir det som i första exemplet för mig med, men det är kul när det inte blir det!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 juni, 2009 kl 06:21

  Andréa – ja det är underbart! Synd att man är så megasämst på att komma ihåg låtarna. Var ett par jag hade velat norpa :)

 • Svara
  Träningsglädje
  24 juni, 2009 kl 06:43

  nämen oj då. vilken anläggning var det?

 • Svara
  Louise
  24 juni, 2009 kl 07:03

  Vad kul att du slapp bli besviken på passet! Hur gick det hos naprapaten?

 • Svara
  MarathonMia
  24 juni, 2009 kl 08:42

  Åh! Ett sånt pass tänker jag också peta in å-det-omedelbaraste!

 • Svara
  Cizzi
  24 juni, 2009 kl 09:00

  Vad kul att få komma till en anläggning och gå därifrån nöjd =)

 • Svara
  Johanna
  24 juni, 2009 kl 12:04

  Kul, önskade att det var så här… Men det du beskriver om otakt och flåsande och tjoande stämmer ganska bra… det är inget kul. Sen när man är ganska ny som jag får man inte helt 100% rätt med inställningen av cyklen heller… Tråkigt

 • Svara
  Katarina M-I
  24 juni, 2009 kl 12:43

  Vad hette instruktören?

  Jag fuskade också… Skulle vila sa Henrik, men det blev ju inte riktigt så!

 • Svara
  BoelMaria
  24 juni, 2009 kl 16:53

  Vad kul att du gillade Entré! Du har inte funderat på att byta gym…!? Jag tränar på Sats; mest på Malmö city, men även en del på Entré. Är helt förälskad i deras vita sal och löpbnaden där man har en fantastisk utsikt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 juni, 2009 kl 21:14

  Träningsglädjesara – SATS Entré i Malmö.

  Louise – han tryckte och klämde och det gjorde ont som tusan. Tydligen tight mellan lårmuskeln och någon sena på utsidan låret. Och någonstans på baksida lår också som grädde på moset. Ska dit på fredag igen och bättra på blåmärkena.

  Marathonmia – det gör du rätt i!

  Cizzi – ja eller hur! Oftast är man ju bara grinig :)

  Johanna – hoppas du har bättre tur nästa gång! Och har du problem med inställningarna så fråga. Det är deras jobb att hjälpa dig rätt!

  Cykelmygga – Andreas någonting… På fredag ska jag fuska med tre timmar 80-talsspinning efteråt… fast säg inget :)

  BoelMaria – nej det är lite långt för mig. Men det är kul att hälsa på ibland. Har du något favoritpass att rekommendera?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.