Aktuellt

Rehab


Alla sätt är bra utom de dåliga. Igår körde jag rehab extravaganza i ett desperat försök att återställa mitt knä/vad/hamstrings/whatever till normal funktion.

Steg 1. Rumpan på spikmattan. Ni anar inte hur ont detta gjorde. Jag var nära att börja gråta, skrika och avlida på samma gång. Fredrik satt brevid och försökte kommunicera. Han fick inga svar. Jag bet mig i läppen. Efter ett par minuter släppte det värsta och jag genomled dryga 10minuter.

Steg 2. Massage av hamstrings/vad och insmörjning med liniment. Kändes bättre. Fast synd med liniment på de nya lakanen. Luktar ryskt träningsläger i hela sovrummet.

Steg 3. Mikrovärmd vetekudde i knävecket. Varmt är det bästa som finns!

Steg 4. Sömn.

Känns bättre i dag. Har cyklat hela 4 minuter utan att det känts något. Ikväll tar vi om det från steg 1. Har redan ågren…

4 Kommentarer

 • Svara
  Susanna
  7 juni, 2009 kl 11:02

  Usch det låter inte behagligt! Har bara testat mattan på ryggen och skulle nog inte våga rumpan. Men det är heller inte lite man gör för att få träna. Hoppas det hjälper!

 • Svara
  Andréa
  7 juni, 2009 kl 17:08

  var det löparknäsymtom du hade? prova att massera tractus iliotibialis-senan hela vägen (plus kanske tensor facia latea (ursäkta latinet, men jag kan inte säga dem på svenska :) )) och massa stretch! finns en bra som jag alltid kör på marathon.se. ”malins löparstretch” eller nåt liknande heter artikeln..

 • Svara
  Anna
  7 juni, 2009 kl 17:12

  Jäkla skitknä. Du behöver säkert bara vila men ändå, jäkla skitknä.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  8 juni, 2009 kl 06:28

  Susanna – nej det är sant, man skulle kunna göra vad som helst!!!

  Andréa – jag trodde det var löparknäkänningar men nu vet jag varken ut eller in. Känns som knät låser sig. Värst när jag sitter. Men jag testar alla tips, så tack så mycket!

  Anna – jag säger det igen: JÄKLA SKITKNÄ!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.