Aktuellt

Metro – med fyra år gamla nyheter

2005 testade jag RPM för första gången. Idag läser jag detta i metro:

”Äntligen – RPM är här
Spinning har funnits i åratal men för den som vill ha lite variation finns nu RPM”

Känns som artikeln hamnat 4 år fel i tiden. Förvisso jättekul att läsa om spinning och se bloggarkändisar i tidningen. Men ändå.

5 Kommentarer

 • Svara
  Frida
  15 juni, 2009 kl 13:41

  Jag reagerade också på rubriken. Även om RPM är nyare än ”vanlig” spinning så är det allt annat än supernytt här i Sverige då det funnits några år. Men Petra skriver på sin blogg att det inte var hon som satte rubriken. Kul å vara med iaf. Du kommer hitta mig i en annan tidning om några månader, mer säger jag inte ;) Keep up the good work!

 • Svara
  River
  15 juni, 2009 kl 13:42

  Det var jag som skrev innan, skriver från en klasspolares dator ;)

  Jag reagerade också på rubriken. Även om RPM är nyare än ”vanlig” spinning så är det allt annat än supernytt här i Sverige då det funnits några år. Men Petra skriver på sin blogg att det inte var hon som satte rubriken. Kul å vara med iaf. Du kommer hitta mig i en annan tidning om några månader, mer säger jag inte ;) Keep up the good work!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 juni, 2009 kl 19:22

  River – å nu blir jag nyfiken. Ledtråd?

 • Svara
  Åsa
  17 juni, 2009 kl 07:07

  Ja rpm är ju definitivt inte nytt min sambo gick den utbildningen för många år sedan. Men det är ju roligt att vi höjer ögonen för rpm. Mer rpm klasser!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.