Aktuellt

Metro – med fyra år gamla nyheter

2005 testade jag RPM för första gången. Idag läser jag detta i metro:

”Äntligen – RPM är här
Spinning har funnits i åratal men för den som vill ha lite variation finns nu RPM”

Känns som artikeln hamnat 4 år fel i tiden. Förvisso jättekul att läsa om spinning och se bloggarkändisar i tidningen. Men ändå.
0

Inga kommentarer

 • Svara
  Frida
  15 juni, 2009 kl 13:41

  Jag reagerade också på rubriken. Även om RPM är nyare än ”vanlig” spinning så är det allt annat än supernytt här i Sverige då det funnits några år. Men Petra skriver på sin blogg att det inte var hon som satte rubriken. Kul å vara med iaf. Du kommer hitta mig i en annan tidning om några månader, mer säger jag inte ;) Keep up the good work!

  0
 • Svara
  River
  15 juni, 2009 kl 13:42

  Det var jag som skrev innan, skriver från en klasspolares dator ;)

  Jag reagerade också på rubriken. Även om RPM är nyare än ”vanlig” spinning så är det allt annat än supernytt här i Sverige då det funnits några år. Men Petra skriver på sin blogg att det inte var hon som satte rubriken. Kul å vara med iaf. Du kommer hitta mig i en annan tidning om några månader, mer säger jag inte ;) Keep up the good work!

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 juni, 2009 kl 19:22

  River – å nu blir jag nyfiken. Ledtråd?

  0
 • Svara
  Åsa
  17 juni, 2009 kl 07:07

  Ja rpm är ju definitivt inte nytt min sambo gick den utbildningen för många år sedan. Men det är ju roligt att vi höjer ögonen för rpm. Mer rpm klasser!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.