Aktuellt

Ledsen i ögat

Run to the beat ställs in. När jag för en gångs skull hittat ett lopp i närheten som jag verkligen vill springa så skiter det sig. Apsurt!

Någon som har tips på någon annan skojig spring-happening i skånetrakten i augusti? Dvs inte en sån 2 varvshistoria på en asfalterad fyrkantig bana mitt ute på en åker utan någon som helst publik…. Men gärna lite långt….

1 kommentar

  • Svara
    Anna (Orka mera)
    21 juni, 2009 kl 18:58

    Marathonmia – du är för skojig :) Jag blev lite sugen… men mannen hejdade mig. Attans. Kanske nästa år….

    Malin – om du inte ångrar dig och springer halvmaran förståss. Det är ju dubbelt så mycket kul för pengarna! Du vet att jag kan hotas på outdooren. Typ jägarsits tills alla anmält sig till halvmaran :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.