Aktuellt

Jag börjar på måndag…

Jag har aldrig förstått det där med att börja sitt nya liv. Mitt liv har liksom alltid bara rullat på, alltid med träning och bra mat. Klart man festat till med godsaker på helgen men sen har allt rullat på igen. Vinter som sommar. Alltid i samma form.

Nu har jag förfallit. Två veckor med ont knä, och förfallet är ett faktum. När jag inte kan träna som jag vill känner jag mig så sunkig. Känner mig trött, klumpig, stel och ur form. Sista veckan utan stegräknare har jag inte ens pallrat mig ut och gått.

I ett hurtfriskt ögonblick tänkte jag ge mig ut och cykla en runda. Testa knät. Men så tänkte jag att den här veckan ändå är förstörd. Så jag firar Fredriks vätternrunda med en bit tårta. Så börjar jag det nya livet i morgon….

(Och det här kommer ni aldrig någonsin mer få läsa igen på min blogg. I morgon är jag back on track. Om jag så ska springa på händerna! JAG MÅSTE FÅ RÖRA PÅ MIG!)

6 Kommentarer

 • Svara
  Rebecca
  14 juni, 2009 kl 14:49

  HAHAHA, du är precis som min ömma moder, min lillasyster och som jag. Ingen av oss klarar av att vara utan träning flera dar i rad. Och det där med att börja nytt liv… har jag heller aldrig begripit. Det gäller ju att hitta en balans som man TRIVS med.

  När man, som jag, älskar att laga mat och äta måste man röra sig. Och då kan man lika gärna njuta av det, när man nu måste göra det. Så jag njuter av att röra mig, och njuter av att kunna skapa saker i köket och njuter av att avnjuta dem.

 • Svara
  Emma
  14 juni, 2009 kl 15:19

  Men det är väl också så att du har all tid i världen för att träna framöver? Kroppen kanske behöver vila?

 • Svara
  Hamberg
  14 juni, 2009 kl 16:55

  Det kommer att gå bra för dig ska du se. Hälsa och gratta Fredrik till hans 1909:e plats….grymt bra!!! (15491 startande)

 • Svara
  Bloggsatt
  14 juni, 2009 kl 17:10

  Hej! :)

  Nu är våra första topplistor klara!

  Hör av dig om du vill bli bloggsatt.

  / Bloggsatt.se – Betygsätter bloggar

 • Svara
  Magdalena
  14 juni, 2009 kl 20:15

  Borde hänga på… :o)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 juni, 2009 kl 05:58

  Rebecca – ja precis. Och trivs man så slutar man inte. Och behöver inte börja igen!

  Emma – finns olika sorters vila. Sofflocksvila och aktiv vila. För en marathonsargad kropp finns massor av icke-belastande sätt att träna på (efter några obligatoriska dagar på soffan). Spinning har alltid funkat förr, perfekt som återhämtning av löparbenen och löparhjärnan. Nu när det inte har fungerat har det känts surt, för min kropp mår inte bra på soffan.

  Hamberg – Grattis själv till en grym insats! Så impad!!!

  Magdalena – då var det dags! Häng på du med, så är vi två!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.