Aktuellt

Eländes jäkla skit!

Det är väl fånigt att tro att man ska springa en mara ostraffat. Har känt mig bra i benen ända sen i söndags (ok, lite stel men i övrig fine) och så idag kom det smygande på min morgonpromenad, en värkande molnade känsla vid höger knä, på utsidan.

Till saken hör att jag stegtävlar. Det är Vivecas man Jimmy som jag tävlar mot. Vinner jag får han köpa en cykel Viveca. Vinner han får jag köpa rullskidor till Fredrik. Konstig tävling där vi som faktiskt går inte har någon vinst att hämta…

Hur som haver. Det spelar ingen roll om jag tävlar om ett Hubba Bubba – jag vill vinna ändå! Så jag har knatat omkring ganska frenetiskt här på sistone, och det var alltså på dagens morgonpromenad som känslan kom. Höll i sig hela dagen och har molat och värkt från och till.

Men spinning brukar ju alltid funka så jag var inte speciellt nervös inför dagens pass. Tog cykeln till gymmet bara för att upptäcka att CYKEL FUNKAR INTE. Och inte spinning heller. Stående var det ok, men sittandes skar det som knivar. Fick koppla loss ena pedalen och trampa enbent.

4 dagar kvar på stegtävlingen. Det här händer inte!!!

11 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  3 juni, 2009 kl 19:42

  Vad var det nu du sa idag på spinningen? Är bara huvudet piggt kan man lura benen att fortsätta. HEJA HEJA!!!!! Viveca

 • Svara
  Rebecca
  3 juni, 2009 kl 19:43

  Jag lider med dig. Knän är inte att leka med. Antar att du känner din kropp väl och vet när du måste sätta stopp.
  Ta hand om dig.

 • Svara
  Sofy
  3 juni, 2009 kl 20:15

  SUPERSTRETCHEN! Tre-fyra gånger om dagen, ner i en dörrpost! Kram

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 juni, 2009 kl 20:40

  Vivecas – jag får hoppa på vänsterbent promenad i morgon… för jag tror mitt högerben är aningen svårlurat. Attans!

  Rebecca – jepp, jag ska vara försiktig. Har inga fler pass denna veckan och löpvilar ett tag till. Men så var det det där med stegtävlingen… räknas det om man går på händer?

  Sofy – hittar inte den på din blogg, fast jag vet att du illustrerat fint med bild och allt. Kan du hjälpa mig?

 • Svara
  Sofy
  3 juni, 2009 kl 21:01

  http://fialuttalej.blogspot.com/2008/09/en-riktigt-bra-trningsdag.html

  där har du den på bild! Mitt i dörrposten, lägg höften mot ena sidan dörrposten, benet rakt fram, svinga upp det andra benet så det vilar mot dörrkarmen. Vrid ner höften och låt det dra som attan. Kräla sedan över till andra sidan dörrposten och släng upp andra benet!

 • Svara
  Charlotte
  4 juni, 2009 kl 02:02

  GRYM blogg. tack

 • Svara
  Rebecca
  4 juni, 2009 kl 06:36

  Klart det gör! Steg som steg.

 • Svara
  Noac
  4 juni, 2009 kl 08:45

  löparknä??

  http://www.sct.nu/traning/traningslara/itb/itbartikel.htm

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 juni, 2009 kl 11:11

  Sofy – tack tack. Jag ska genast slänga mig i dörrposten.

  Charlotte – åh! Tack själv!

  Rebecca – jag börjar genast…. eller nä…

  Noac – det var min första tanke. Men jag blir inte riktigt klok, för det strålar överallt.. vader, hamstrings, skenben… Vi får se var det slutar!

 • Svara
  Janne
  4 juni, 2009 kl 11:18

  Det är väl ingen mening att säga att du ska ta ett steg i taget i det här läget… :)

  Hoppas att det släpper i knät snart och att du tar hem tävlingen!

  Och med din härliga Tävlingsinstinkt så tror jag att du fixar det.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 juni, 2009 kl 18:53

  Janne – ett steg i taget var det. Idag blev det 20 000, hoppas det räcker en bit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.