Aktuellt

Dagen-efter-gröt…

Dagen efter självaste midsommar får man ju spexa till gröten med lite jordgubbar. Himmelskt!

4 Kommentarer

 • Svara
  Jennifer
  20 juni, 2009 kl 09:51

  Hej där.
  Jag har läs ditt blogg regelbundet under snart ett år och jag gillar den, man blir inspirerad och framför allt motiverad. Jag började läsa när mitt intresse för träning började lysa och under året har intresset blivit större och större. Saken är den att jag skulle behöva rådfråga lite om det här med träning och hälsa, min träning går inte riktigt åt det hållet som jag vill. Skulle jag kunna mejla dig, diskutera och få lite råd? Jag är i behov av någon som vet vad dom pratar om. Om du har lust kan du mejla till mig,
  jenni_penni3@hotmail.com

  Ha det toppen såhär dagen efter midsommar / Jennifer

 • Svara
  MarathonMia
  20 juni, 2009 kl 13:08

  Pimpad midsommargröt! Mycket nice :D

 • Svara
  coyntha
  20 juni, 2009 kl 22:19

  Jag älskar jordgubbar i gröten. Jag hann inte köpa innan Midsommar. De var slutsålda. Men jag hoppas på måndag kan jag köpa!!

  Mums!

  Jag har ett förslag till dig! Jag kommer att skicka ett mail snart ;)

  Kram.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 juni, 2009 kl 18:52

  Jennifer – har mailat dig

  Marathonmia – inte dumt alls!

  Coyntha – och nu blev jag jättenyfiken!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.