Aktuellt

Vad är haken?


Jag springer i Nike-skor. Känns inte så flashigt, Asics låter mycket seriösare. Men faktum är att mina Nike Zoom Elite 4+ är de enda skor där jag slipper få domningar i tårna pga mina låga fotvalv. Därför har jag bott i dessa skor de senaste åren, till råga på allt i en jättestor storlek bara för att min stortå ska få plats. Den är jättelång…

Hur som haver. Idag fanns de på annons. En märkesoutlet sålde dem för 700 kr, dvs halva priset. Har vridit och vänt på dem. Konstaterat att det är årets modell. Provgått dem. Vridit och vänt en gång till. Och det är precis min sko. Så jag fick såklart köpa den. Halva priset är ju halva priset och då har jag ju SPARAT 700 kronor som jag kan köpa något annat för (är inte säker på att maken håller med om det där sista…).

Men jag kan inte hjälpa att undra om det kan vara så här bra…. det måste finnas en hake!

Inga kommentarer

 • Svara
  Andréa
  22 maj, 2009 kl 17:22

  jag kör också på nike! fast zoom structure triax.. klart de är bra, om det är årets modell är det säkert inget fel på dem!

  och det är klart du sparat 700kr nu, iväg och shoppa kvinna! :D

 • Svara
  maria
  22 maj, 2009 kl 18:32

  Det är klart du har tjänat 700 kronor. Det förstår alla av kvinnligt kön:-)

 • Svara
  Anna
  22 maj, 2009 kl 19:29

  Ibland är det bara så bra.

 • Svara
  MarathonMia
  22 maj, 2009 kl 20:34

  Wow! Tänk att ”tjäna” 700 kronor och ändå få ett par skor. Det blir ju ett par löpartights, eller en tröja, eller…

 • Svara
  Dessi
  22 maj, 2009 kl 21:34

  Schysst! :) Jag springer ju i samma modell och tycker de är kanon.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 maj, 2009 kl 05:30

  Om ni säger att jag har tjänat 700 kronor då måste det ju verkligen vara så! Shoppa shoppa shoppa :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 maj, 2009 kl 05:32

  Dessi – ja visst är dom bra! Det är tredje årsmodellen jag kör nu, och fortfarande lika nöjd.

 • Svara
  Jörgen
  24 maj, 2009 kl 11:53

  Tjena Anna,

  Du har sparat 700 kronor, inte tjänat. Du kan aldrig tjäna pengar på att köpa prylar. Sådant finns bara i kass reklam. ;)

  Var köpte du skorna? Är själv lite plattfot och inte hittat dojjor som fungerar för mig. Värt att testa dessa om de fungerar bra för dig och går att få tag på för 700 pengar. Var på Löplabbet i fredags och kollade skor, men där var typ 1,5 timmars kö. :(

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 maj, 2009 kl 13:27

  Jörgen – man kan visst tjäna pengar på att köpa saker. Fråga alla tjejer i världen! Det är bara killarna som inte fattar bättre :)

  Köpte skorna på Brandworld vid Nova Lund. Tror inte man kan få så mycket experthjälp där dock.

 • Svara
  Jörgen
  24 maj, 2009 kl 15:36

  Tack Anna. Ska göra ett besök där. :D

  Lycka till på maran …

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.